4000 TL Toplama PC

SLI yapılmasına karşıyım. GTX970'in yetmediği durumlarda çoktan yeni seriler ortaya çıkacaktır, onları düşünebilirsiniz. Maxwell olduğu için uzun ömürlü olacaktır. :)

Önerdiğim sisteme 450W güç kaynağı bile yetiyor aslında. Sistem 350W güç anca çekiyor :)

Fakat tereddütte kalırsanız fiyatına göre en iyi modeli önerebilirim.
Sakın ola 750W verdiğine aldanmayın, fiyatı çok uygun diye önerdim. Yoksa 600W'de önerebilirdim.

12V kanalından 675W verebilmekte.

HIGHPOWER (HPG-750BR-H12S) 750W 80+ Bronze 12 cm Fan Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri

SLI yapılmasına karşıyım. GTX970'in yetmediği durumlarda çoktan yeni seriler ortaya çıkacaktır, onları düşünebilirsiniz. Maxwell olduğu için uzun ömürlü olacaktır. :)

Önerdiğim sisteme 450W güç kaynağı bile yetiyor aslında. Sistem 350W güç anca çekiyor :)

Fakat tereddütte kalırsanız fiyatına göre en iyi modeli önerebilirim.
Sakın ola 750W verdiğine aldanmayın, fiyatı çok uygun diye önerdim. Yoksa 600W'de önerebilirdim.

12V kanalından 675W verebilmekte.

HIGHPOWER (HPG-750BR-H12S) 750W 80+ Bronze 12 cm Fan Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri
Geforce bizden hizli ,biz SLI yapana kadar kadar yeni modeller çıkacaktir. Söylediğin mantıklı geldi gereksiz olur .Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı