4000 TL Wireless oyuncu kulaklığı

ayberk23

Centipat
Katılım
22 Kasım 2021
Mesajlar
39
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fan sesini karşı tarafa iletirken en aza indirtecek bir kulaklık arıyorum, oyunlarda yüksek performans ve mikrofon kalitesi istiyorum.
 
Fan sesinin karşı tarafa gitmesi gürültü engelleme ile alakalı. Mesela Discord gibi bazı uygulamaların kendi gürültü engelleme özellikleri olduğu gibi Nvidia Broadcasting gibi harici gürültü engelleme uygulamaları da var. Kulaklığın da kendi yazılımında gürültü engelleme varsa karşı taraf senin sesin harici bir şey duymaz. Ben şu anda 400 liraya aldığım type-c mikrofonu hyper-x kalitesinde kullanıyorum Nvidia yazılımı sayesinde.

Bunun haricinde en önemlisi kulaklığın kablosuz olmasına rağmen gecikme yaşamaması ve rahat olması. Ben aklım hep şu kulklıklarda. Sana da tavsiye ederim.


 
Fan sesinin karşı tarafa gitmesi gürültü engelleme ile alakalı. Mesela Discord gibi bazı uygulamaların kendi gürültü engelleme özellikleri olduğu gibi NVIDIA broadcasting gibi harici gürültü engelleme uygulamaları da var. Kulaklığın da kendi yazılımında gürültü engelleme varsa karşı taraf senin sesin harici bir şey duymaz. Ben şu anda 400 liraya aldığım Type-C mikrofonu HyperX kalitesinde kullanıyorum NVIDIA yazılımı sayesinde.

Bunun haricinde en önemlisi kulaklığın kablosuz olmasına rağmen gecikme yaşamaması ve rahat olması. Ben aklım hep şu kulklıklarda. Sana da tavsiye ederim.



Discord üzerinden konuşurken karşı tarafa çok fazla fan sesi gidiyor, Discord da gürültü engelleme açık. Sanırım kulaklıkla alakalı dış sesi çok fazla alıyor önerilerinize bakacağım teşekkür ederim. :)
 

Geri
Yukarı