4000 TL'lik Toplama Bilgisayar

er4yz4

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bu sistem nasıldır önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı Corsair Carbide Champ/Spec-02 ile değiştirin. Sonra SSD yi Samsung yapın. Son olarak da Ram leri 2x4 şeklinde alın ki daha verimli bir performans alasınız.

Benim sipariş etmiş olduğum pc bu. Monitörün varsa gtx980 alabilirsin. Kart okuyucu ve dvd-rw gereksiz bu devirde. Bu arada ekran kartın varmı yoksa bize mi bıraktın öneriyi? Stokta msi olmadığı için Asus ekledim eğer geldiyse onu alırsan daha iyi olur. Soğutma bakımından msi bir tık daha önde.

5 4000.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler ahmet bey önerileriniz için sağolun.

Ekran kartı olarak gtx 970 i seçmiştim ama önerilerinizi beklerimç

Bence gtx 980 alıp da 5-10 FPS için bir şeylerden kısmaya gerek yok. Arkadaşların dediğine ek olarak, 750 w yerine 600 w yeterli olur. Zalman z3 alıp yanında da corsair' ın kalite bir 600 w kaynağını alırsan bana göre daha iyi bir seçim yapmış olursun ve 150 lirada sana kalır.

Dahaka dediğine katılıyorum fakat gtx 980 alırsam 800 TL fark ediyor. Bu nedenle gtx 970'i tercih ettim. 750 Watt koymamın sebebi ileride geliştirmem gerekirse diyeydi. Sizce yanlış mı olmuş. Ayrıca monitörüm yok. Sizce gtx 970'e nasıl bir monitör almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı