kaandayiii
Decapat
Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var zorlarsam biraz daha çıkabilirim. 144 Hz ve üstü IPS panel ileride ghosting vb. olmayacak Curved monitör arıyorum yardım eder misiniz?
Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var zorlarsam biraz daha çıkabilirim. 144 Hz ve üstü IPS panel ileride ghosting vb. olmayacak Curved monitör arıyorum yardım eder misiniz?
IPS+Curved bulmanız zor. Flat olarak bu modeli öneririm.Arkadaşlar selam, 4000 TL bütçem var zorlarsam biraz daha çıkabilirim. 144 Hz ve üstü IPS panel ileride ghosting vb. olmayacak Curved monitör arıyorum yardım eder misiniz?
IPS+Curved bulmanız zor. Flat olarak bu modeli öneririm.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Curved demiştim.
4000TL'ye Curved yok kardeş, bütçeyi mecbur artıracaksın.Curved demiştim.
4000TL'ye Curved yok kardeş, bütçeyi mecbur artıracaksın.
Curved demiştim.
IPS monitörlerin Curved olması çok zor bir şey zaten. Kavisli monitörlerin yüzde doksanı VA panel.Bütçe artırsada IPS yok, bütçe artırmazsa illa Curved diyorsa var ama, pişmanlık sebebi...
5000 TL civarına bana 4090 önerir misin kardeşim.
IPS monitörlerin Curved olması çok zor bir şey zaten. Kavisli monitörlerin yüzde doksanı VA panel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.