4000 TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

Bütçe
4000
Aynı Mcu'ya sahip, daha düşük sensörlü hatta. Eğer Amazon'dan alacaksanız Delux M800 Ultra modeline bakın hocam.

Bunlar idarelik Mouse'lar. 4500TL bütçen varsa dediklerimi al zaten 4500TL falan oluyor hatta 4300TL falan oluyor dediklerim. O fareyi en ucuzunu isteyenlere önerebilirim çok kasmayan için.

Mouse olarak Delux alacağım. Klavye olarak attığım idare eder mi?

Mouse olarak Delux alacağım. Klavye olarak attığım idare eder mi?
O fiyata değer bir ürün değil zaten attığınla Delux olanı alsan gene 2 farklı yazılımla çalışacaklar ama yazılımlar zaten 1 kez ayar yapınca kolay kolay geri döndüğün şeyler değiller kapalı duruyolar arkada zaten.

Attığın klavye'de iyi bir klavye değil.

@TheAltay hocam bilmediğimden soruyorum. MCU'nun kötü olmasını dezavantajları nedir?

O fiyata değer bir ürün değil zaten attığınla Delux olanı alsan gene 2 farklı yazılımla çalışacaklar ama yazılımlar zaten 1 kez ayar yapınca kolay kolay geri döndüğün şeyler değiller kapalı duruyolar arkada zaten.

Attığın klavye'de iyi bir klavye değil.

Klavyeye bir tane daha alternatif alabilir miyim?

Mcu denilen çip, farenin hareketlerini bilgisayara aktaran bir parça. Gecikme değerleri konusunda önemi var.

Anladım, Delux mouse hoşuma gitti, teşekkürler.

Yanlış bilgi vermeyin. Arada switch farkı var. Attığınız modelde başka bir switch varken Pro modellerinde flying fish ve gift switch kullanılıyor.

Hocam Pro model ile arasında değecek fark var mı?

Klavyeye bir tane daha alternatif alabilir miyim?

Anladım, Delux mouse hoşuma gitti, teşekkürler.
Rica ederim, tabi geri ödemeyle falan uğraşabilseydiniz asus olan daha iyi olurdu marka, garanti olarak. M800 Ultra modeli de üzmez MCU olarak Nordic kullanıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı