4000 TL'ye kadar Wireless mouse önerisi

Bütçe
4000
Attack Shark'taki sensörle aynı görünüyor sensörleri. Sponsorluk almamış reel bir inceleme yapan YouTube videosuda bulamadım. İnceleme videosuda paylaşabilir misiniz? Markayı daha önceden duymamıştım.
Aynı olan tek şeyleri sensörleri. Diğer her parçası daha kaliteli. O yüzden fiyatı yüksek. Lakin tok kaliteli hissiyatını 40gr fareden beklememek lazım.

Maalesef tek bende sorun oluyor. Oyunda ani bir aksiyonda masaya sert bir şekilde vurduğum zamanlar oluyor. Çevremde bulunan kim varsa Logitech farelerindan memnun fakat benim elime geldiğinde narin bir ürün haline geliyor. Rival 650 Wireless'ta bundan çok memnundum. Fareyi tutarken bile taş gibi bir hissiyat veriyor. Bu sebeple sert ağır fareleri tercih ediyorum. Daha önceleride kablolu kullanırken Bloody ürünlerini tercih ediyordum. Materyal olarak bayağı sert yapıldığı için bayağı işimi görmüştü. Hatta iş bilgisayarımda Bloody T50 faremi halen kullanmaktayım.
Benim attığım ağır ve taş gibi bir fare değil maalesef.

Bu arada genel olarak hafif fareler önerilmiş. Arkadaşlar ek not geçeyim; Oyun oynarken bazen hiddetli olarak masaya vurduğum zamanlar olabiliyor. Elimde kalmayacak dayanıklı bir mouse tercih ediyorum. Ağırlık konusunda sınırım yok. Rival 650 faremi yanlarındaki ağırlık bölmelerini dolu olarak kullanıyorum. Daha bir kullanışlı hissettiğimi düşünüyorum.

Bu arada genel olarak hafif fareler önerilmiş. Arkadaşlar ek not geçeyim; Oyun oynarken bazen hiddetli olarak masaya vurduğum zamanlar olabiliyor. Elimde kalmayacak dayanıklı bir mouse tercih ediyorum. Ağırlık konusunda sınırım yok. Rival 650 faremi yanlarındaki ağırlık bölmelerini dolu olarak kullanıyorum. Daha bir kullanışlı hissettiğimi düşünüyorum.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız zaten hafif mouselar daha mantıklı.

Biraz daha fiyat arttırırsan Deathadder V3 pro var.

Attack Shark'taki sensörle aynı görünüyor sensörleri. Sponsorluk almamış reel bir inceleme yapan YouTube videosuda bulamadım. İnceleme videosuda paylaşabilir misiniz? Markayı daha önceden duymamıştım.

Önemli olan sensör değil MCU'dur Türkiye de inceleme zor bulursunuz ama yurt dışında bayağı popüler bir mouse Türkiye de bir Swarcow var o da biraz sponsora kayıyor ama gayet tarafsız incelemeleri.

Teşekkür ederim. Şimdilik paylaştığınız ürünlerden birine karar verebileceğim şekilde bir araştırmasını ve incelemesini yapacağım. Birini aldıktan sonra yaşadığım deneyimi sizlere paylaşacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı