4000 TL'ye kamerası iyi telefon tavsiyesi

LifeOraa

Centipat
Katılım
15 Temmuz 2022
Mesajlar
541
Çözümler
4
Kamera ve tasarımının iyi olmasını istiyorum oyun vs. oynamıyorum günlük kullanım olarak düşünebilirsiniz 2. el olarak önerebilirsiniz. Tasarım olarak Samsung Galaxy A13 gibi telefon tasarımları hoşuma gidiyor.

Screenshot_20230802-123904.png
 
Tasarım olarak Samsung Galaxy A13 gibi telefon tasarımları hoşuma gidiyor.
A13'ü denedim, yakında A13'e geçmeyi düşünüyorum.

Fotoğraf çekerken aynı anda 50 MP ve HDR kullanamadığınızı belirteyim.
 
O fiyatlara kamerası iyi sıfır telefon bulmak imkansız ötesi. Kamerası iyi telefon aradığınız için ikinci ele yönelmeniz gerekiyor, ki ikinci elde de en iyi seçenek S9+.
 
@Turgineer benimde çok hoşuma giden bir telefondu ama bazıları ram ve işlemcisinin çok kötü olduğunu birkaç yıl sonra galeride kasarak gezebiliceğimizi söyledi sizce nasıldır?

@370423 @kaane @TheworstD32132 tasarımı cok hoşuma gitmedi ayrıca A13'te 50MP'lik bir kamera bulunuyor önerdiğinizdeyse 12MP'lik kameraya sahip.
 
@Messerschmitt BF 109 @kaane @TheworstD32132 tasarımı cok hoşuma gitmedi ayrıca A13'te 50MP'lik bir kamera bulunuyor önerdiğinizdeyse 12MP'lik kameraya sahip.
Megapiksel ile kamera karşılaştırmayın hocam, iPhone 14 kamerası da 12MP ama harika çekiyor. A13 kamerasıyla video çekmek veya renk kalitesi güzel fotoğraflar çekmek çok zor olur. YouTube üzerinden incelemelere bir bakın bence çoğu video da kamera testi de yapılır. Hangisinin iyi çektiğine siz karar verirsiniz.
 
@Turgineer benimde çok hoşuma giden bir telefondu ama bazıları ram ve işlemcisinin çok kötü olduğunu birkaç yıl sonra galeride kasarak gezebiliceğimizi söyledi sizce nasıldır?
Ben şuanda Redmi 9C kullanıyorum ve aşırı kötü bir telefon, Gboard klavye bile donuyor.

A13'ün şuan akıcı hızda olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte nasıl olur pek araştırmadım fakat birşey olacağını sanmam.
 
Son düzenleme:
A13'ün şu an akıcı hızda olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte nasıl olur pek araştırmadım fakat bir şey olacağını sanmam.
Giriş segment bir telefon ve süresi dolmak üzere hocam, zamanında amiral gemisi diye isim bırakmış telefonlara yönelmek çok daha mantıklı. Bundan önceki telefonum Samsung Note 8'idi, 6 yaşını doldurduğu zaman oyun performansı daha iyi bir modele geçtim ve babama verdim. 6 yaşında telefon ama A13'ün çıktığı zamandaki tüm giriş segment telefonlarını tokatlayacak potansiyele sahip. Düşük bütçede amiral gemisinden başka cihazlar kısa sürede üzer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı