4000 TL'ye klavye önerisi

Peki örnek veriyorum VGN S99 için Türkçe karakterli tuşları nereden bulurum ve bu tuşları taktığımda Türkçe Q seçiliyse PC'de direkt kullanım sağlayabilir miyim?

Birçok yerde bulunuyor, Wraith olur Amazon olur, normal İngilizce tuşlarıyla birlikte olsa bile Türkçe harf olarak geçiyor yani sorun yaratmıyor, direkt PC'de Türkçe olarak kullanılabilir.

Peki örnek veriyorum VGN S99 için Türkçe karakterli tuşları nereden bulurum ve bu tuşları taktığımda Türkçe Q seçiliyse PC'de direkt kullanım sağlayabilir miyim?

Bilgisayarınızda ana klavye dili Türkçe ise Arapça klavyede bile Türkçe yazarsınız. İleride keycapsleri değiştirmeniz de mümkün, merak etmeyin. Pişman olmazsınız o klavyeden.

Peki bana görünüm olarak Türkçeye çevirebilmek için tuş takımı önerebilir misiniz?

Kaliteli olsun diyorsanız tercih edilebilir.

Ancak klavyeyi aldıktan birkaç ay sonra değiştirirsiniz, çünkü işleyiş olarak sisteme bir farkı yok. Görüntü sadece. Bende AK820PRO var normalde ENG keycaps, ancak benim bilgisayarımda Türkçe klavye dili olduğu için Türkçe yazıyorum.

Peki bana görünüm olarak Türkçeye çevirebilmek için tuş takımı önerebilir misiniz?
Hocam neden illa Türkçe istiyorsunuz? İngilizce düzen olanlarda da tuşların yeri değişmiyor zaten, sadece görüntü ingilizce oluyor. Piyasada doğru düzgün Türkçe düzen klavye yok maalesef. He ayrı olarak Türkçe düzen keycaps alabilirsiniz ama gereksiz pahalılar bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı