4000 TL'ye klavye önerisi

senseiendo97

Kilopat
Wraith W75 kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Takaslamayı veya satmayı düşünüyorum. 4 bin bandına nasıl bir klavye önerirsiniz? Tuş ışıklandırması olursa çok iyi olur W75'i gece karanlıkta tuşlarını seçemiyorum.

Son düzenleme:
Nereden temin edebiliriz? Sarı sitede birkaç ilan var ama sıfırı uçuk fiyatlarla satılıyor. Klavyenin yarısından fazlasına denk geliyor.

Ben temu'dan satın almıştım hiç kötü bi hissiyatı yoktu gayet kaliteliydi fiyatına göre.

Ortalama 2 hafta hocam bir aksilik olmadıkça bütçe nedir ve ne tarz keycaps bakıyorsunuz.

Hocam belirli bir bütçem yok ama çok da para vermek istemiyorum. VGN V87 kullanıyorum. Tuşların üstünde ışık için yer yok. Harfleri boyamışlar direkt. Terimi ne bilmiyorum. Geceleri hiçbir şey göremiyorum. Uyguna kapatırsam keycaps alacağım. Bulamazsam satıp direkt MCHOSE G75 falan bakarım diye düşünüyorum.

Hocam belirli bir bütçem yok ama çok da para vermek istemiyorum. VGN V87 kullanıyorum. Tuşların üstünde ışık için yer yok. Harfleri boyamışlar direkt. Terimi ne bilmiyorum. Geceleri hiçbir şey göremiyorum. Uyguna kapatırsam keycaps alacağım. Bulamazsam satıp direkt MCHOSE G75 falan bakarım diye düşünüyorum.

Hocam çok tasarımlı vs. keycaps istemiyorsanız 500 TL gibi fiyatlara pudding keycaps bulabilirsiniz hem alttaki ışıkları güzel yansıtır hem de ışık geçiren tuşları varsa aradığınıza uyar.

Hocam Temu'da birden fazla farklı telefon numarasıyla hesap açıp ayrı ayrı kuponda kovalayabilirsiniz ben daha 2 gün önce güzel bir fiyata desenli bir keycaps aldım sizde öyle yapabilirsiniz ama indirimle bile minimum 700TL gibi bir şeye geliyor eğer düz vs. almazsanız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı