4000 TL'ye koltuk mu? Monitör mü?

Bütçe
4000

Serkan202

Femtopat
Katılım
14 Kasım 2022
Mesajlar
80
Merhaba bütçem 4000 civarı şu an laptop kullanıyorum 15,6 inç.
Laptopta 5,6 saat vakit geçiriyorum şu anda mutfak sandalyesinde oturuyorum. :D Sizce monitör mü almalıyım yoksa oyuncu koltuğu tarzı bir şey mi? İş için kullanacağım diyebilirim yani oyun oynamıyorum.

NOT: İkisini birden demeyin hesapladım olmuyor düşük kalite ürün almak istemem.

Koltuk alacak olursam xDrive atak alacağım
 
Bence oturduğunuz yer çok önemli vücut sağlığı için vesaire. İkinci el tekli koltuk falan bulursanız onla baya rahat edersiniz birde monitör alırsınız. Eğer ikinci el güzel koltuk bulamazsanız direkt sandalye alın.
 
Bence oturduğunuz yer çok önemli vücut sağlığı için vesaire. İkinci el tekli koltuk falan bulursanız onla baya rahat edersiniz birde monitör alırsınız. Eğer ikinci el güzel koltuk bulamazsanız direkt sandalye alın.
Bende sizin gibi düşünüyorum.. Oyuncu koltukları mutfak sandalyesinden çok daha rahat mı? bu sorunun cevabına göre alacağım monitör yada koltuk
 
Bende sizin gibi düşünüyorum.. Oyuncu koltukları mutfak sandalyesinden çok daha rahat mı? bu sorunun cevabına göre yapıştırıp geçicem monitör yada koltuk
Hocam açıkçası oyuncu koltuğu kullanmıyorum ben. Ofis ortamında çalışıyorum burda bana denk gelen sandalye minderi sert bir sandalye ve gerçekten çok fazla kalça eti ağrısı yaşıyorum. Akşam eve geldiğimde gene pc başına geçince ikinci el aldığım ofis sandalyesinde gene canım acıyor fakat bu biraz daha yumuşak, ofisteki sandalyenin etkisini evde de yaşamaya devam ediyorum.

Direkt oyuncu koltukları rahatlık açısından çok önerilmiyor açıkçası ama gidip bir patron koltuğu falan alırsanız oturduğunuz an huzura erersiniz diye düşünüyorum.
 
Oyuncu koltuklarını internet kafede denedim ancak kalitesinden kaynaklı mıdır bilemedim. Bana pek sağlam gelmiyorlar. Onun yerine 2.el müdür koltuğu ve sıfır monitör daha iyi seçim olabilir. (Koltuk suni deriden olandan böyle plastik delikli değil) Bundan bir 5-6 yıl önce Home ofis çalışan bir abi taşınırken vermişti hala kullanıyorum kolları sıkıntı o da çok ta dert değil. Kısaca öncelik monitörde.
 
Monitör tabii ki.

2 boyayıp süslü 2 yazı yazında yarışçı PC koltuğu diye kötü malları 3-5 bine satmaya çalışıyorlar. Zaten 2K'den 3K ya kadar baktığım koltukların çoğu sorunlu ya kronik ya dayanıksız dandik. 4K ve üstü işte daha sağlam malzeme oda markaya göre. Bence değmez bir koltuk ya 4K 5k nedir? Maliyeti kimbilir ne kadar ucuzdur.
 

Geri
Yukarı