4000 TL'ye kulaklık önerisi

ibrahim1337

Centipat
Katılım
18 Ekim 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, dışarıda müzik dinlemek için kulaklık almayı planlıyorum. Bütçem 3-4K TL arası kablosuz olmasını istiyorum, önerilerinize açığım veya AirPods almamı önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum hip-hop trap dinliyorum almışken iyisi almak bir daha çok peşine düşmek istemiyorum.
Kanal içi model istiyorsun dimi ?

Aslında kafa üstü kulaklıkların büyük sürücüleri olduğundan kulak içi bir kulaklığa göre çok daha güzel bass veriyorlar.

Kulak içi yani kanal içi olarak aslında Sony MDR XB55ap önerirdim ama kablosuz arıyorsun.
Bu kulaklığın inanılmaz bir bass performansı var ben hiçbir kulak içi kulaklıkda bu kadar güçlü, pürüssüz ve derin bir bass görmedim aynı zamanda midleri de güzel veriyor ama bass tizleri söndürebiliyor gerçi rap, hiphop, trap tarzı şeyler için tiz önemli değildir sana bass ağırlıklı bir kulaklık lazım kablolu düşünürsen Sony' nin bu kulaklığı öneririm.

Kablosuz kulakiçi olarak Sony Linkbuds S öneririm 5mm sürücü olmasına aldanma neodyum mıknatısı var bu güçlü ve temiz basslar verir düz dinamik sürücülü kulaklıklarda ki basslar bana kötü geliyor baya kirli bass yani bu arada MDR XB55ap kadar güçlü bass vermez onda 12mm bir sürücü var besleyebilecek telefonun varsa kulak titreten cinsten basslar veriyor hemde Linkbuds 20hz-40khz frekans aralığına sahip aslında dengeli bir kulaklık baktığımızda ama MDR XB55ap 4hz-24khz frekans aralığına sahip frekans ne kadar düşükse o kadar da güçlü bassları oluyor kulaklıkların Elektronik, Rap tarzında şeyler de MDR XB55AP kulaklığa rakip olabilecek bir hem kablolu hem kablosuz bir kulaklık yok.

Kafa üstü olarak da Sony önerirdim ama çok pahalılar Anker Q45 alabilirsin tatmin edecektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı