4000 TL'ye laptop önerisi

b3nzy

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2020
Mesajlar
108
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
F/P laptop önerebilir misiniz? Bütçemiz 2000-4000 TL. Ablam toplama istemiyor. (Bir ikna edemedim.) Ablamın tezi için kasmayan, donmayan ve kullanışlı bir laptop lazım. Herkesin önerisini bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir dizüstü bilgisayar yok. Yani 4000 TL'ye birkaç ay öncesine kadar güzel ve kullanışlı şeyler vardı ama şu an 4 bin TL'ye sıfır dizüstü bilgisayar alınması kesinlikle saçmalık olur bana göre. Tablet öneriyorum. Apple iPad 8 10.2 veya Huawei MatePad 10.4 yeni nesiller. Alacağınız bilgisayardan kat kat daha iyi performans vereceklerine iddiaya girerim. Hem daha çok zevk alırsınız.
 
F/P laptop önerebilir misiniz? Bütçemiz 2000-4000 TL. Ablam toplama istemiyor. (Bir ikna edemedim.) ablamın tezi için kasmayan, donmayan ve kullanışlı bir laptop lazım. Herkesin önerisini bekliyorum.

O bütçeye masaüstü zor zaten, monitör klavye mouse gibi etkenler var. Pandemi nedeniyle teknolojik aletlerde aşırı bir artış var aceleniz yoksa bekleyin derim ben.
Apple iPad 8 10.2.

Eğer tablet alınıcaksa kesinlikle Apple öneririm 4 yıldır sorunsuz bir şekilde Air 2 kullanıyorum her işime sorunsuz yetişiyor.

Özellikle Apple servisini çok beğeniyorum ufak bir sıkıntıda hop arıyorum 5 dakikaya çözüm.
 
O bütçeye masaüstü zor zaten, monitör klavye mouse gibi etkenler var. Pandemi nedeniyle teknolojik aletlerde aşırı bir artış var aceleniz yoksa bekleyin derim ben.
Zor değil, kolayca toplanır. Ekipmanlar veya monitör dahil olsa bile.

Hometech alınmaz. Onun yerine tablet falan alsın çok daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı