4000 TL'ye monitör önerisi

Mağazaya gidip alacağım için genellikle ASUS, Samsung ve ViewSonic monitörleri var. Oyun için alıyorum. Bu fiyat bandında olması gereken genel özellikler nedir. Alacağım zaman bilgili olarak bakarım. Örneğin panel, MPRT gibi şeyler.

IPS veya TN tercih edebilirsiniz. İmkanınız varsa MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerlerden monitörleri inceleyebilirsiniz. Dün ASUS VG258QR monitöre bakındım renkleri görüntüsü çok hoşuma gitti mesela.

Tamamdır teşekkür ederim. Bende o mağazalara gidecektim ayrıca laptopum 144Hz ms bilmiyorum 165 Hz 0,5ms monitör sorun yaratır mı?

Mağazaya gidip alacağım için genellikle ASUS, Samsung ve ViewSonic monitörleri var. Oyun için alıyorum. Bu fiyat bandında olması gereken genel özellikler nedir. Alacağım zaman bilgili olarak bakarım. Örneğin panel, MPRT gibi şeyler.
Samsung önermem açıkçası Odyssey G3 modelinden de uzak durmanızı tavsiye ederim. ViewSonic ile alakalı da XG2405 model yerine XG2405-2 modeline bakınız.

Monitörü satın aldım içinden display bağlantısı cıktı. Laptopum da HDMI girişi var. Sanırım dönüştürücü almam gerek fiyatı uygun olsun yeter herhangi bir display dönüştürücüsü linki atabilir misiniz?

Vatan'dan bu alınır mı?

Sıkıntı çıkarsa iadesi kolay oluyor mu? Aldıktan sonra bir problem yaşamak istemiyorum.

Ben vatandan memnunum açıkçası genel olarak.

Monitörü satın aldım içinden display bağlantısı cıktı. Laptopum da HDMI girişi var. Sanırım dönüştürücü almam gerek fiyatı uygun olsun yeter herhangi bir display dönüştürücüsü linki atabilir misiniz?

Ben vatandan memnunum açıkçası genel olarak.
Hangi monitörü aldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı