4000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
4000

yiğit cengiz

Hectopat
Daha fazla  
Sadece kasa 4000 TL olacak. Monitör vb. dahil değil.

LoL
Valorant.
CS.
Forza 4
ETS.
Gibi oyunları açabilmesi lazım.

APU sistem de olabilir.

Butceyi astim biraz, istersen SSD`den kisarsin.

2 Adet:

Toplam: 4079 TL

Bütçeyi zorlayabilirseniz SSD'yi 480 yapmanızı öneririm:
Bu kasayı önermiyorum. Kablolama kanalları çok dar, toplarken zorlanır. 120 TL daha verip Cygnus V2 alırsa uzun süre değiştirmez kasayı.

2 Adet:

Toplam: 4079 TL

Bütçeyi zorlayabilirseniz SSD'yi 480 yapmanızı öneririm:

Bu kasayı önermiyorum. Kablolama kanalları çok dar, toplarken zorlanır. 120 TL daha verip Cygnus V2 alırsa uzun süre değiştirmez kasayı.

Bu butcedeki urunden pek bir sey beklememek lazim, zaten bu kasa daha gecen 300 TL idi zamlamis firsatcilar hemen. Sizin attiginiz sistemde gayet guzel olmus, RAM Dual Channel yapilip alinabilir daha ileriye donuk olur. Islemcinin icindeki grafik birimi daha dusuk ama B550 gibi bir avantaj var.

Bu butcedeki urunden pek bir sey beklememek lazim, zaten bu kasa daha gecen 300 TL idi zamlamis firsatcilar hemen. Sizin attiginiz sistemde gayet guzel olmus, RAM Dual Channel yapilip alinabilir daha ileriye donuk olur. Islemcinin icindeki grafik birimi daha dusuk ama B550 gibi bir avantaj var.
Evet. B550 uzun süre değiştirmeyeceği bir anakart. Performax Venom konusunda şunları söyleyebilirim aslında iyi bir kasa hava akışı olsun fanlar olsun. Kablolamayı yaparken kendisi toplarsa zorlanabilir dediğim gibi. Bilen birine toplatacaksa bir sıkıntı olmaz. Ben olsam 120 TL daha verip Cygnus V2 alırdım. İleride de işlemciyi yükselttiği zaman 240mm bir sıvı soğutma takabilir. 350mm maksimum ekran kartı genişliği ile de stok sorunu çözüldüğünde 3 fanlı bir kart takması mümkün. İleriye dönük güzel bir tercih. RAM'ler için 2 adet dedim dediğiniz gibi dual channel yapılmalı.

Evet. B550 uzun süre değiştirmeyeceği bir anakart. Performax Venom konusunda şunları söyleyebilirim aslında iyi bir kasa hava akışı olsun fanlar olsun. Kablolamayı yaparken kendisi toplarsa zorlanabilir dediğim gibi. Bilen birine toplatacaksa bir sıkıntı olmaz. Ben olsam 120 TL daha verip Cygnus V2 alırdım. İleride de işlemciyi yükselttiği zaman 240mm bir sıvı soğutma takabilir. 350mm maksimum ekran kartı genişliği ile de stok sorunu çözüldüğünde 3 fanlı bir kart takması mümkün. İleriye dönük güzel bir tercih. RAM'ler için 2 adet dedim dediğiniz gibi dual channel yapılmalı.

RAM`ler kit halinde daha ucuza geliyor bu arada, ayrica Kit olarak almasi cok daha saglikli olur.

RAM`ler kit halinde daha ucuza geliyor bu arada, ayrica Kit olarak almasi cok daha saglikli olur.

Bunu bilmiyordum. Mesajı düzenleyip bu kiti ekliyorum.

@448762 yalnız attığınız RAM'ler 3200 Mhz. 3600 olanın kit'i var mı?

Yok sanırım.

1622106029509.png

Bunu bilmiyordum. Mesajı düzenleyip bu kiti ekliyorum.

@448762 yalnız attığınız RAM'ler 3200 Mhz. 3600 olanın kit'i var mı?

Yok sanırım.

Eki Görüntüle 1043115

Vardi ama stogu kalmamis sanirim, yine de problem degil. Ufak bir voltajla rahatlikla 400 MHZ verebilir arkadas o RAM`lere.

@AkınC ayrica o anakart yerine B450M Tomahawk Max modeli tercih edilebilir. B550M-A`nin PCI Express 4.0`dan baska pek bir avantaji bulunmuyor.

@AkınC ayrica o anakart yerine B450M Tomahawk Max modeli tercih edilebilir. B550M-A`nin PCI Express 4.0`dan baska pek bir avantaji bulunmuyor.

4. nesil B400 çipsetle çalışıyorsa daha iyi olur olur. B550'nin giriş modellerinden almak yerine B450'nin üst modellerinden almak mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı