4000 TL'ye Sistem

Hocam sisteminde bir sıkıntı yok tertemiz sistem. Ancak fiyatı daha makul yapmak isterseniz anakartı Z97 Gaming 5 alıp RAM'leri de 8GB'a düşürebilirsiniz. İsterseniz artan parayı da SSD'ye ekleyip 250GB model alabilirsiniz. Sinerji'den toplayacaksanız eğer Kingston Hyperx Savage modelini alın kesinlikle.

Tamam kardeşim teşekkür ederim. Fiyat düz 4000 TL ancak SSD'ye takıldım biraz. 120 GB yeter mi? Sistemi bir de GTA 5'i yüklesem yeter :)
 
Tamam kardeşim teşekkür ederim. Fiyat düz 4000 TL ancak SSD'ye takıldım biraz. 120 GB yeter mi? Sistemi bir de GTA 5'i yüklesem yeter :)
120GB SSD'de 80GB boş yer kaldı ben de içine hiçbir programımı kurmadım. Bir de GTA 5 kuracağım dersen en fazla 20GB falan kalır yani :)
 
Peki birşey soracağım Windows 8.1 64 Bit kaç GB yer kaplar SSD'de ?
Tam olarak onu bilemiyorum ama dediğim gibi bende şu an sürücüler ve Windows 8.1 64 Bit dışında bir şey yok, yaklaşık 32 GB kadar yer kaplıyor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı