Sistemi yeni aldım. Ekran kartı yok. Kısa vade için 970 alma , uzun vade için 980ti alma konusunda kararsızım. Bu yüzden net bişey diyemiyorum
Hocam sisteminde bir sıkıntı yok tertemiz sistem. Ancak fiyatı daha makul yapmak isterseniz anakartı Z97 Gaming 5 alıp RAM'leri de 8GB'a düşürebilirsiniz. İsterseniz artan parayı da SSD'ye ekleyip 250GB model alabilirsiniz. Sinerji'den toplayacaksanız eğer Kingston Hyperx Savage modelini alın kesinlikle.
120GB SSD'de 80GB boş yer kaldı ben de içine hiçbir programımı kurmadım. Bir de GTA 5 kuracağım dersen en fazla 20GB falan kalır yaniTamam kardeşim teşekkür ederim. Fiyat düz 4000 TL ancak SSD'ye takıldım biraz. 120 GB yeter mi? Sistemi bir de GTA 5'i yüklesem yeter![]()
120GB SSD'de 80GB boş yer kaldı ben de içine hiçbir programımı kurmadım. Bir de GTA 5 kuracağım dersen en fazla 20GB falan kalır yani![]()
Oynayacağı oyun GTA 5, 61 GB. Bende şu an SSD'de oyun vesaire yok ve 80GB boş yer var.Zaten Windows ve oynayacağın oyunun kurulduğu yer ssd olsa kafi geri kalan herşey hdd atsan 120 yeter .
Oynayacağı oyun GTA 5, 61 GB. Bende şu an SSD'de oyun vesaire yok ve 80GB boş yer var.
Tam olarak onu bilemiyorum ama dediğim gibi bende şu an sürücüler ve Windows 8.1 64 Bit dışında bir şey yok, yaklaşık 32 GB kadar yer kaplıyor.Peki birşey soracağım Windows 8.1 64 Bit kaç GB yer kaplar SSD'de ?
Tam olarak onu bilemiyorum ama dediğim gibi bende şu an sürücüler ve Windows 8.1 64 Bit dışında bir şey yok, yaklaşık 32 GB kadar yer kaplıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.