4000 TL'ye tam boy Türkçe klavye önerisi

Bütçe
4000

yigitcanyanit

Megapat
Daha fazla  
Hikayeli oyunlar, Knight Online ve Rise Online oyunlarını oynuyorum. 6-7 senedir Logitech G213 membran kullanıyordum ama tuşları artık bozulmaya başladı. Mekanik klavye hevesim var ve olabildiğince sessiz, numpad bulunan, TR layout ve tercihen multimedya tuşları olan tam boy bir klavye alacağım. Bunun yanında makrolar da kullandığım için yazılımı olan bir klavye istiyorum. Eğer önereceğiniz klavye us layout olacak ise bütçeye dahil olarak klavyeye uyumlu TR tuş takımı da önerirseniz sevinirim. Piyasalarına ve kalitelerine hakim olmadığım için sizin önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Türkçe olması zorunlu değil ise kaçırılmamalı.

Türkçe olması zorunlu değil ise kaçırılmamalı.
Numpad yok ve türkçe klavyeye daha yatkınım. TR tuş takımı almam gerekir onunla da 5000'i geçer diye düşünüyorum. Teşekkürler öneri için.

Konu güncel arkadaşlar

Darmoshark Top98 Mekanik Klavye wraith sitesinde bu klavyeyi buldum sizce nasıldır? TR dizilim değil ama US olarak kullanmayı deneyebilirim. Beceremezsem ileride TR tuş takımı alırım. Türkçe olarak incelemesine denk gelmedim. Yazılımı var mıdır, makro kullandırır mı?

Son düzenleme:
Konu güncel arkadaşlar

Darmoshark Top98 Mekanik Klavye wraith sitesinde bu klavyeyi buldum sizce nasıldır? TR dizilim değil ama US olarak kullanmayı deneyebilirim. Beceremezsem ileride TR tuş takımı alırım. Türkçe olarak incelemesine denk gelmedim. Yazılımı var mıdır, makro kullandırır mı?
Ben de benzer bir konu açtım. Orada benim bulduklarına bakabilirsin.

Hocam bilgi vereyim Aula F99 aldım Amazon'dan (lacivert) baskılı şekilde Türkçe keycaps geliyor haberiniz olsun (yani tuşların üzerine sonradan basılmış) @yigitcanyanit

Son düzenleme:
Bende G213 bozulunca yeni klavye aldım. Asus ROG Strix Scope II Rx Red Switch. Çok memnunum, hem sesi az hemde hissiyatı çok iyi switchlerin. Sıkıntı olabilecek tek nokta, tuşların tepki süresi çok hızlı. Parmağın çarpsa bile basılmış sayıyor. Oyunlar için avantaj olabilir ama yanlışlıkla basınca biraz can sıkabilir.

Bende G213 bozulunca yeni klavye aldım. Asus ROG Strix Scope II Rx Red Switch. Çok memnunum, hem sesi az hemde hissiyatı çok iyi switchlerin. Sıkıntı olabilecek tek nokta, tuşların tepki süresi çok hızlı. Parmağın çarpsa bile basılmış sayıyor. Oyunlar için avantaj olabilir ama yanlışlıkla basınca biraz can sıkabilir.
Bende tam Scope RX Red ve bu klavyeye bakıyordum. Aralarında 700-800 tl oynuyor. Bu fiyat farkına değer bir özelliği bulunuyor mu bu konuda bilginiz var mı?

Bende tam Scope RX Red ve bu klavyeye bakıyordum. Aralarında 700-800 TL oynuyor. Bu fiyat farkına değer bir özelliği bulunuyor mu bu konuda bilginiz var mı?
İkisi de aynı optik switch. Scope II modelinde bilek desteği, multimedya tuşu ve ses kontrol tekerleği var. Bilek desteği benim için çok önemli olduğu için eski modeline bakmamıştım bile.

Sosyalin hype klavyesi olan MCHOSE G75 Pro aldım arkadaşlar fiyat çok uygun olunca tüm kriterlerimi bir kenarıya bırakıp denemek istedim şimdi iyi ki almışım diyorum müthiş bir ürün. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı