40000 TL bandında laptop önerisi

Bütçe
40000
İnternette incelemesini de bulamadım. Alıp almamakta kararsız kaldım. Pesin fiyatına taksit var. İş çıkışı gidip alasım var acibademden ama çok kararsızım. Normalde masaüstü toplayacaktım 40kya kadar 4070'li falan ama bunu görünce aklım çok çelindi.
Ben olsam Lenovo'ya yönelirdim çok cazip bir fiyatı var. Kendim Legion Y540 modelini kullanmaktayım 4 yıldır ve herhangi bir şekilde kasasında veya ekranında bir sıkıntı yaşamadım. Yeni bir laptop alacak olsam ya Lenovo ya da Victus alırım ama Lenovo'nun bana vermiş olduğu bi tatmin var 4 senedir :) Yukarıdaki bilgisayarın İ5-12450HX'li versiyonunu 32.600 liraya bulabilirsin. Benim imkanım olsa kaçırmazdım. Gerçi artık bilgisayarımı güncellemeyi istemiyor da değilim ama elimdekini öncelikle satmam gerekiyor.

Ben olsam Lenovo'ya yönelirdim çok cazip bir fiyatı var. Kendim Legion Y540 modelini kullanmaktayım 4 yıldır ve herhangi bir şekilde kasasında veya ekranında bir sıkıntı yaşamadım. Yeni bir laptop alacak olsam ya Lenovo'ya da Victus alırım ama Lenovo'nun bana vermiş olduğu bir tatmin var 4 senedir :) yukarıdaki bilgisayarın İ5-12450HX'li versiyonunu 32.600 liraya bulabilirsin. Benim imkanım olsa kaçırmazdım. Gerçi artık bilgisayarımı güncellemeyi istemiyor da değilim ama elimdekini öncelikle satmam gerekiyor.

Yani ama 4070 Super'li masaüstü sistem Ryzen 5 7600 var içinde DDR5 39.000 TL'ye buldum sadece kasa. Ben 2K monitör hatta 4K monitorle kullanmak istediğim için masaüstü çok yakın geliyor ama aşırı kararsızım. Konu acmistimda yardım eden olmadı 😂

%45 NTSC alınmaz.

Ben memnunum renkleri falan güzel ama dışarıda parlaklığı pek yetmeyebilir sınıf gibi ortamlarda sorun çıkartmaz.

Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA kaçırmayın 36 bine RTX4060 13650HX %100 sRGB ekran ve kasa kalitesi Victus'la karşılaştırılamaz.

Bayağı iyiymiş ama taksit imkanı yok peşin alınabiliyorsa süper bir fırsat kaçırılmamalı.

Edit: ürünü açtım hiçbir ölü piksel yok paketi sıfır açılmamış kutuda geldi itopyaya teşekkürler😂 4bölge rgb klavyesi bide hoşuma gitti
Yani ama 4070 Super'li masaüstü sistem Ryzen 5 7600 var içinde DDR5 39.000 TL'ye buldum sadece kasa. Ben 2K monitör hatta 4K monitorle kullanmak istediğim için masaüstü çok yakın geliyor ama aşırı kararsızım. Konu acmistimda yardım eden olmadı 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı