40000 TL sistem önerisi

Hazır sistemi önereyim dostum.
Anakartı B650M S2H yap.
Soğutucu olarak bunu al.
Toplam 33241TL yaptı. Geri kalan 6.5k ise gerekli malzemeleri al. Klavye konusunda falan çok bir bilgi sahibi değilim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sistemler alınmaz dostum. Fiyatlarına göre çok zayıflar.

Bence zayıf değiller ama alacak hocam bilir tabii ki.

Sistem gerçekten güzel ancak önerdiğiniz klavye çok pahalı. Onu alırsa kulaklık ve fare´yi iyi bir şey alamaz.

Hazır sistemi önereyim dostum.
Anakartı B650M S2H yap.
Soğutucu olarak bunu al.
Toplam 33241TL yaptı. Geri kalan 6.5K ise gerekli malzemeleri al. Klavye konusunda falan çok bir bilgi sahibi değilim.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sistemler alınmaz dostum. Fiyatlarına göre çok zayıflar.
O ekran kartı özürlü ben kullanıyorum öyle bir coil whine varki kulaklık takmazsam oynayamıyorum başka model baksın ama almasın. Servise yollayacağım. Gigabyte 7700xt almayın.

Sistem gerçekten güzel ancak önerdiğiniz klavye çok pahalı. Onu alırsa kulaklık ve fare´yi iyi bir şey alamaz.
7700XT ile 7800XT olan kasanın arasındakı fiyat farkı 5000TL. Aralarındaki performans farkına değermi sizce hocam?

7700XT ile 7800XT olan kasanın arasındakı fiyat farkı 5000TL. Değermi sizce hocam?
Evet değer dostum. RX 7800XT. RTX 4070 Super ile hemen hemen aynı performansta, ve 3 yıl falan üzmeden 2K´da bile kullanabilirin.

42000'e cikarsa bütçe tam yetiyor hocam mouse ve kulakligi atmayi unuttum.

Konu sahibinin bütçesi 40K!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı