Ya yeniyim bende bu arkadaşın yorumlarını sürekli okuyorum etiketlemenin nerden yapıldığını bilmediğim için yapamadım çok teşekkür ederim
Öncelikle çok teşekkür ederim.Kasa olarak bunu:
Anakart olarak bunu:DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DarkFlash DLS480 Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PSU olarak da bunu alsan daha iyi olur:Asus Tuf Gaming B550-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550-PRO AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.033,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci olarak da 5600 ya da 5700X alabilirsin diğer parçalar iyi.BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
BitFenix 850W M 850 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Kasayı hava akışı gibi bir sebepten mi önerdiniz yoksa daha uygun diye mi çünkü performansı etkikeyen bir şey yoksa kendi önerdiğim kasayı almak istiyorum.
Ve RAM 16 GB (2x8)den iki tane alsam anakarta uyar mı?
Başka platformda bazı arkadaşlar intel daha iyi olur dedi sebebini sordum ama cevap gelmemişti öyle mi sizcede ?Performansı daha iyi olur tabii hocam ama tabii görüntüsü hoşunuza gidiyorsa onu da alabilirsiniz RAM'ler de uyumlu olur.
Başka platformda bazı arkadaşlar Intel daha iyi olur dedi sebebini sordum ama cevap gelmemişti öyle mi sizce de?
Biliyorum çok soru sordum
Sisteme uygun 4 K monitör bilginiz var mı peki? 27 ekran sisteme uygun bir monitör.