40000 TL'ye bilgisayar toplama

Biliyorum çok soru sordum
Sisteme uygun 4 K monitör bilginiz var mı peki? 27 ekran sisteme uygun bir monitör.
Özellikleri çok iyi fiyatı korkutuyo 4 k da o hızı vermiyomuş 1080p hızını yazmışlar onun dışında alıpta yorumlayan biyer bulamadım riske değmez. Yinede teşekkür ederim.

Özellikleri çok iyi fiyatı korkutuyor 4 k da o hızı vermiyormuş 1080p hızını yazmışlar onun dışında alıp da yorumlayan bir yer bulamadım riske değmez. Yine de teşekkür ederim.

Buna bakılabilir hocam:

Sistem 4 k zorlamaz dimi yoksa 2 K ya düşme gibi düşünce var kafamda
sistemi 4 k kurtarır dimi hocam monitör zorlıcak çünkü beni 5800x3d oyunlarda fps artıyo demiş bide önerirmisiniz.

Hocam oyun ağırlıklıysa B550 daha iyi olmaz mı. Artics çok ses yapıyor. Ekran kartı da NVIDIA olarak herkes daha iyi olduğunu söylüyor. X 570 trafik akışı için iyi misal fazla m2 fazla çıkış giriş için başka faktörü yok. Yavaş bir kart hız olarak.

Böyle bir kasaya Artics ne alaka anlamadım. Bu kasanın faktörü görünüm..

Sistem 4 k zorlamaz değil mi yoksa 2 K ya düşme gibi düşünce var kafamda

Sistemi 4 k kurtarır değil mi hocam monitör zorlacak çünkü beni 5800x3D oyunlarda FPS artıyor demiş bir de önerir misiniz?

4K oynatır hocam ama 2-3 sene falan gider gibi hocam en fazla 4K'da bence 2K da alabilirsiniz o yüzden.

Hocam tüm parçaları messinin dediği gibi almayı düşünüyorum işlemcide 5700x, ekran kartına gelince ben baya video karşılaştırmaları izledim yorumlarada baktım hiç kimse kötülememiş kartı, hiç ısınmıyo diyolar ve çok güçlü bi kart, kasada sadece görüntü olarak hoşuma gitti ama yeni yeni bakıyorum piyasaya ve bilgim yok görüntü için performansı harcıcak birisi değilim oyüzden kasaya bakıcam tekrardan, messinin önerdiklerinin hepsini yazdıklarımla değiştim zaten kafamda, çünkü sadece yorumlara ve videolara bakarak topluyorum ve arkadaşımız bilgili birisi ve ben çok cahilim bu konuda

Bu monitörü bir inceleyim.f/p ürünü güzel duruyor. Teşekkürler.

Hocam siz ne diyosunuz samanyolu adlı arkadaşın dediklerinde

B550 konusuna katılıyorum fakat Arctic'e katılmıyorum Arctic'in soğutucuları hep ne en sessiz ve performanslı ürünler olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…