Bütçe
40000
Windows etkinleştir yazısı geldi gitmiyor arkadaşlar ne yapmam lazım bu konuda :(

Çok kolay yapması dert etme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Windows'u crack liyoruz istersen o bahsettiğin 30TL'lık Windows keylerden al.

Sadece DLSS 3 bile oldukça etkili. Ben bu yüzden NVIDIA taraftarıyım.
Düzenleme: Sistemi zaten almışsınız görmedim kusura bakmayın.

7900XT aldım hocam :D

VRAM zortlar o kart.

4070 Ti için mi dediniz hocam, 7900XT aldım zaten.

Çok kolay yapması dert etme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Windows'u crack liyoruz istersen o bahsettiğin 30TL'lık Windows keylerden al.

Videodakini yapayım hocam çok sağ olun, ms Office için ne tavsiye edersiniz o da yüklü değil şu an :D

Ka.

Kasa sıcaklığı önemsiz güzle sıcaklıklar R23 sırasında sıcaklık ve güç tüketimine HWMonitor ile bakabilirsiniz ama skor normal bu da demek ki termal throttle yapmamış. Hayırlı olsun tekrar güle güle kullanın.

Modern Warfare 2 fiyatını hak etmiyor (Remastered) Jedi survivor zorlar olur o. İşlemci için 75 GPU için 70 güzel noktadır, 5 derece daha yukarısına göre gene sorun olmaz.

Red Dead Redemption 2 ve battlefield™ 2042 oyunları hakkında düşünceniz nedir hocam peki? 2 oyunda güzel gibi geldi bana​

RDR2 zaten çok güzel oyun, 2042 yerine BF1 veya 5 tercih ederdim.

Teşekkürler hocam. Aslında cod mw2 alacaktım ama çok pahalıymış :d

RDR2 zaten çok güzel oyun, 2042 yerine BF1 veya 5 tercih ederdim.

Şunu alıyorum hocam

Temel oyun Red Dead Redemption 2

Son düzenleme:
Güzel olur,%25 kupon vardı galiba Epic'de.

Aynen hocam 285'e geliyor. Yalnız şimdi satın aldım 379 çekti hocam %25i uygulamadı neden acaba bilemedim? İade edip tekrar mı denesem yoksa ilk oyunda olmuyor mu %25?

RDR2 oynarkenki degerler boyle arkadaşlar, 165Hz'e otomatik FPS sabitliyor oyun ayarlarda daha ustune cikamadim.

@yapiz @Lory7

Dosya Ekleri

• 0217DF7A-035E-4B9B-A00C-0CD24E529755.jpeg
    0217DF7A-035E-4B9B-A00C-0CD24E529755.jpeg
    213,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı