4000'e kadar telefon önerisi

Bütçe
4000
O bütçede sıfır cihaz için Redmi 9 düşünülebilir. Bazen 4500 liraya indiği oluyor ki bu ülkede bu fiyat sıfır telefon için zor denk gelen bir durum. Bunun da altında maalesef 2-3 GB RAM'li 8-16 GB depolamalı bu zamanın Low end devices kavramından bile aşağıda telefonlar çıkıyor.

2-3 ay önce olsa POCO C40 önerirdim. 3500 liraya fiyatına göre on numara telefondu. Şimdi ne olduysa 5000'lere çıktı o da. Çok satılmıştır bir ara ondandır.

MIUI'ya hiç alışamadım 5 ay önce Note 8 deneyimim oldu ancak çok sorunlu HyperOS çıktı ama bilmiyorum deneyimleyemedim daha pocolardada sorunlar var arkadaşım yaptırmaktan bıktı sattıyordu en son.
 
öğrenciysen vergi indiriminden yararlanıp m serisi ya da a serisi bir samsung telefon alabilirsin
 
Öğrenciysen vergi indiriminden yararlanıp m serisi ya da a serisi bir Samsung telefon alabilirsin

Lisede var mı bilmiyorum sanırım sadece üniversiteye geçerli.

Yerinde olsam 4200 civarina yenilenmiş Xiaomi Redmi Note 8 tercih ederdim ne için kullanıcağına bağlı ama Note 8 iş görür gibi 2 sene için (link:https://www.hepsiburada.com/yenilen...64-gb-12-ay-garantili-b-grade-pm-HB000018HU4H

Note 8 sıfır vardı ama MIUI sorunları yüzünden sattım Custom ROM kurmak istemedim garantisi vardı.
 
Eğer forumdaki rehberlere falan bakarsanız gayet güvenli bir şekilde kurabilirsiniz. Sırf tasarımını beğenmiyorsunuz diye gidip çok daha kötü telefonlar almayın.

Bilmiyorum verilerimi güvende hissetmiyorum. Resmi olarak yayınlanmıyor başka birileri yapıyor ve sitelere sürüyor emin degilim.
 
MIUI'ya hiç alışamadım 5 ay önce Note 8 deneyimim oldu ancak çok sorunlu HyperOS çıktı ama bilmiyorum deneyimleyemedim daha pocolardada sorunlar var arkadaşım yaptırmaktan bıktı sattıyordu en son.
Poco c40'ı eşime almıştım hocam 3500 lirayken hem de Amazon'dan, sıkıntısız kullanıyor. Xiaomi, Redmi, Poco sorunlarının çoğu psikolojik ya da bilgisizlikten doğan sorunlardan ötürü diye yorumluyorum.
 
S9 al sen gayet iyi cihaz ya da bütçe artarsa S10 al.

S8 sattım geçen ama S10 altı cihaz almayı düşünmüyorum s serisi bakarsam.

POCO C40'ı eşime almıştım hocam 3500 lirayken hem de Amazon'dan, sıkıntısız kullanıyor. Xiaomi, Redmi, POCO sorunlarının çoğu psikolojik ya da bilgisizlikten doğan sorunlardan ötürü diye yorumluyorum.

Doğru diyorsunuz ancak HyperOS almayacakmış sanırım MIUI ile uğraşmak istemiyorum sanırım yarın bir telefoncuya gidip bazı modelleri inceleyeceğim C40 varsa incelerim yine de.
 
Bu bütçede daha iyisi yok hocam siz bilirsiniz S9 S8'den fark edilir derecede daha iyi CPU bakımından daha üstün kamera olarak diyafram 1.5 ve 4K 60FPS var.

Doğru diyorsunuz ancak ben sadece sosyal medya içerik tüketmek için kullanıp bazı banka işlerimi yapmaya cihaz arıyorum yarın bir telefonculara bakacağım sağ olun yardımlarınız için.
 

Geri
Yukarı