Iuppiter
Kilopat
Daha fazla
Merhaba herkese iyi forumlar.
4000-5000 TL arası bir sistem istiyorum arkadaşlar iki parçasını geçen sene almıştım ama bir parçadan bin bir pişmanım. Şu an sorununu görmedim ama forumdaki arkadaşlar değiştirmelisin diye üsteliyorlar.
Elimdeki parçalar: NVIDIA GeForce GTX 970 Gaming 4G, EVEREST 600W 80+ Bronz Sertifikalı
Not: 1060'la değiştirme gibi bir niyetim yok. Ekran kartını nedeni ise arada çok bir fark yok. 1070'de almam.
Sistem şuna benzer bir şey olursa çok iyi olur:
PSU'mu değiştirmek istiyorum bu elimdeki PSU'yu 2. elde satabilir miyim acaba diye sormak istiyorum.
İyi forumlar herkese.
4000-5000 TL arası bir sistem istiyorum arkadaşlar iki parçasını geçen sene almıştım ama bir parçadan bin bir pişmanım. Şu an sorununu görmedim ama forumdaki arkadaşlar değiştirmelisin diye üsteliyorlar.
Elimdeki parçalar: NVIDIA GeForce GTX 970 Gaming 4G, EVEREST 600W 80+ Bronz Sertifikalı
Not: 1060'la değiştirme gibi bir niyetim yok. Ekran kartını nedeni ise arada çok bir fark yok. 1070'de almam.
Sistem şuna benzer bir şey olursa çok iyi olur:
- AMD Ryzen 7 1700 İşlemci
- WD Blue 1 TB Harddisk
- SSD istemiyorum
- 600W PSU
- 400-500 TL arası bu sistemi yıllarca tutacak bir ana kart istiyorum.
- HyperX Fury Black 8x2 16GB
- Soğutma sistemi de yaktırmayacak kadar iyi olsun yeterli. Buna çok masraf yapmak istemiyorum.
PSU'mu değiştirmek istiyorum bu elimdeki PSU'yu 2. elde satabilir miyim acaba diye sormak istiyorum.
İyi forumlar herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: