4000TL-5000TL Arası Sistem Toplama

Hangisi ?

• i7 6700K

Oy: 4 30,8%
  • Ryzen 7 1700

Oy: 9 69,2%

• Oy verenlerin toplamı
    13

Iuppiter

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi forumlar.

4000-5000 TL arası bir sistem istiyorum arkadaşlar iki parçasını geçen sene almıştım ama bir parçadan bin bir pişmanım. Şu an sorununu görmedim ama forumdaki arkadaşlar değiştirmelisin diye üsteliyorlar.

Elimdeki parçalar: NVIDIA GeForce GTX 970 Gaming 4G, EVEREST 600W 80+ Bronz Sertifikalı

Not: 1060'la değiştirme gibi bir niyetim yok. Ekran kartını nedeni ise arada çok bir fark yok. 1070'de almam.

Sistem şuna benzer bir şey olursa çok iyi olur:

• AMD Ryzen 7 1700 İşlemci
  • WD Blue 1 TB Harddisk
  • SSD istemiyorum
  • 600W PSU
  • 400-500 TL arası bu sistemi yıllarca tutacak bir ana kart istiyorum.
  • HyperX Fury Black 8x2 16GB
  • Soğutma sistemi de yaktırmayacak kadar iyi olsun yeterli. Buna çok masraf yapmak istemiyorum.

PSU'mu değiştirmek istiyorum bu elimdeki PSU'yu 2. elde satabilir miyim acaba diye sormak istiyorum.

İyi forumlar herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki 2 parçadan da pişman olabilirsin. Ekran kartından neden beklemedim diye , PSU'dan neden EVEREST marka aldım diye. Ama teknoloji bu bilemezsin 2 gün sonra ne olacağını ve elindekileri satıp güncel bir sistem toplamanı öneririm. 5000TL ye bir sistem linki atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba herkese iyi forumlar.

4000-5000 TL arası bir sistem istiyorum arkadaşlar iki parçasını geçen sene almıştım ama bir parçadan bin bir pişmanım. Şu an sorununu görmedim ama forumdaki arkadaşlar değiştirmelisin diye üsteliyorlar.

Elimdeki parçalar: NVIDIA GeForce GTX 970 Gaming 4G, EVEREST 600W 80+ Bronz Sertifikalı

Not: 1060'la değiştirme gibi bir niyetim yok. Ekran kartını nedeni ise arada çok bir fark yok. 1070'de almam.

Sistem şuna benzer bir şey olursa çok iyi olur:

• AMD Ryzen 7 1700 İşlemci
  • WD Blue 1 TB Harddisk
  • SSD istemiyorum
  • 600W PSU
  • 400-500 TL arası bu sistemi yıllarca tutacak bir ana kart istiyorum.
  • HyperX Fury Black 8x2 16GB
  • Soğutma sistemi de yaktırmayacak kadar iyi olsun yeterli. Buna çok masraf yapmak istemiyorum.

PSU'mu değiştirmek istiyorum bu elimdeki PSU'yu 2. elde satabilir miyim acaba diye sormak istiyorum.

İyi forumlar herkese.
Ben AtakanD.'ye katılıyorum benimde alacağım sistem bu ve gayet güzel alırsan pişman olmazsın, 1070 kullanım ömrünü birazdaha uzatacaktır(oyun bakımından)... Biraz bekleyip 1080p monitör alırsan hiç pişman olmazsın...Ryzen5 1600'ün stok soğutucusu gayet iyi bir hava soğutma (intel'in öylesine koyulan soğutmalarından değil) stok soğutucuya kafanı takma ayrıca.
AtakanD. videosunu koyduğunuz sistem için MSI GeForce GTX1070 QUICK SILVER 8GB OC GDDR5 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı olabilirmi diye düşünüyorum MSI'nın kendi sitesinde işlemci frekansları ve soğutma değerleri aynı gözüküyor.
Teşekkürler

Bu sistem beni götürür mü?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-03-19-00-54-57-444_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-03-19-00-54-57-444_com.android.chrome.jpg
    226,5 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı