- Makaleler
- 4
Evet gece yakaladım.
Çok şanslısın o fiyata 2070 yok. Nerden haberin oldu?
Evet gece yakaladım.
Bana mı dedin?Araştırmadan "kızgın" ifadesi atıp "alev alev" gibi bir laf kullanıyorsa cahildir.
Senin kafanda minik bi kaç sorun olabilir. ben de RTX2060 kullanıyorum. Burda bulunduğun zaman kadar araştırmışlığım var. Buyursun alsın arkadaş ozaman. 2 3 hafta sonra forumda görürüz "ekran kartı nasıl soğutulur" falan gibisinden başlıkları.Araştırmadan "kızgın" ifadesi atıp "alev alev" gibi bir laf kullanıyorsa cahildir.
Senin kafanda minik birkaç sorun olabilir. Ben de RTX2060 kullanıyorum. Burada bulunduğun zaman kadar araştırmışlığım var. Buyursun alsın arkadaş o zaman. 2 3 hafta sonra forumda görürüz "ekran kartı nasıl soğutulur" falan gibisinden başlıkları.
Teşekkür ederim. Vatan yada Amazondan almayı düşünüyorum. Genede link için teşekkürler...3. attığınız 2060 Super onu alabilirsiniz bence.
![]()
Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 2060 SUPER DUAL 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Edit: @LethalSmile niye kızgın atıp duruyosun?
Bu fiyata bulabilmeniz mükemmel bence. Özellikle de Vatandan. İndirimden onları da takip ediyorum...60'a 4K para vermenizi kişisel olarak önerme
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.