4000TL bütçeyle RTX 2060'ın hangi modeli alınmalı?

1605263485541.png

Görüşürüz. :)

Araştırmadan "kızgın" ifadesi atıp "alev alev" gibi bir laf kullanıyorsa cahildir.
Senin kafanda minik bi kaç sorun olabilir. ben de RTX2060 kullanıyorum. Burda bulunduğun zaman kadar araştırmışlığım var. Buyursun alsın arkadaş ozaman. 2 3 hafta sonra forumda görürüz "ekran kartı nasıl soğutulur" falan gibisinden başlıkları.

Senin kafanda minik birkaç sorun olabilir. Ben de RTX2060 kullanıyorum. Burada bulunduğun zaman kadar araştırmışlığım var. Buyursun alsın arkadaş o zaman. 2 3 hafta sonra forumda görürüz "ekran kartı nasıl soğutulur" falan gibisinden başlıkları.

Cidden uğraşamam, sizi göz ardı ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3. attığınız 2060 Super onu alabilirsiniz bence.

Edit: @LethalSmile niye kızgın atıp duruyosun?
Teşekkür ederim. Vatan yada Amazondan almayı düşünüyorum. Genede link için teşekkürler...
60'a 4K para vermenizi kişisel olarak önerme
Bu fiyata bulabilmeniz mükemmel bence. Özellikle de Vatandan. İndirimden onları da takip ediyorum...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı