4000TL monitör önerisi

Hocam o kadar detaya gerek yok. Bana zaten 165+ Hz bir de asansorulu lazımdı. Bu monitor fazla bile.

0.5 MPRT değil mi?

0.5ms veremez bu bütçedeki monitörler. Hatta genel olarak LCD monitörlerden 1ms ve altı beklemeyin. En hızlıları 2ms ortalama tepki süresine sahip oluyor. Güncel 180Hz modeller ortalamada 4-7ms civarı tepki süresine sahip. MPRT ayarını kapatmanız lazım. Renklerde bozulma, parlaklığı düşürme vb sorunlar yapıyor. MPRT, GtG, Fast IPS, Rapid IPS vb şeyler pazarlama hileleri. İncelemeye bakmadan gerçekte nasıl olduğunu bilemezsiniz.

Hocam muhtemelen tercihim Lenovo R24e olacak.

R24e alacaksanız level 2 yapın.

0.5ms veremez bu bütçedeki monitörler. Hatta genel olarak LCD monitörlerden 1ms ve altı beklemeyin. En hızlıları 2ms ortalama tepki süresine sahip oluyor. Güncel 180Hz modeller ortalamada 4-7ms civarı tepki süresine sahip. MPRT ayarını kapatmanız lazım. Renklerde bozulma, parlaklığı düşürme vb sorunlar yapıyor. MPRT, GtG, Fast IPS, Rapid IPS vb şeyler pazarlama hileleri. İncelemeye bakmadan gerçekte nasıl olduğunu bilemezsiniz.

R24e alacaksanız level 2 yapın.

Hocam monitoru alınca response time ayarını 3e çekip MPRT'yi kapatmaktan baska ayar yapmalı mıyım?

R25F-30 için level 3 demiştim. R24e için level 2 yapmanız lazım. Gerisi size kalmış. Gözünüze hitap edecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Hocam sağ ol her şey için. Bir sıkıntı cıkmazsa alacağım monitoru.

R25F-30 için level 3 demiştim. R24e için level 2 yapmanız lazım. Gerisi size kalmış. Gözünüze hitap edecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Hocam bahtımı seveyim. Bugün alacaktım monitor 5.5k olmuş. Geri inermi fiyatı?

Son düzenleme:
Hocam sağ ol her şey için. Bir sıkıntı cıkmazsa alacağım monitoru.

Hocam bahtımı seveyim. Bugün alacaktım monitor 5.5k olmuş. Geri inermi fiyatı?

Yerine bunu alin. Bu fiyat bedava bu monitor icin. Daha iyi bir monitor. R24e nin fiyati yuksek ihtimal tekrar iner. Bu fiyat bandinda alinmaz cunku.

Yerine bunu alin. Bu fiyat bedava bu monitor icin. Daha iyi bir monitor. R24enin fiyati yuksek ihtimal tekrar iner. Bu fiyat bandinda alinmaz cunku.

Hocam 10 gün içinde inerse R24eyi beklerim

Bir de bu monitorlerde DisplayPort cıkıyor mu? Ya da HDMI 2.0 cıkıyorsa 180 Hz destekler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı