Kafamdaki sitem kabaca böyle.
Kasa ve PSU önerisi.
Ve bu PC sizce F/P sistem olmuş mu, daha uygun fiyata parça öneriniz var mi?
Bir de ekran kartı seçimim nasıl iyi mi?
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
PSU'yı minimum 600, ama ben her ihtimale karşı 650 watt öneriyorum.
+80 650 watt kaliteli bir PSU bulursan çok iyi olur.
PowerBoost gibi kaliteli gözüken merdiven altı markalardan uzak dur, onlar uçak motoru üretiyorlar.
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
PSU'yı minimum 600, ama ben her ihtimale karşı 650 watt öneriyorum.
+80 650 watt kaliteli bir PSU bulursan çok iyi olur.
PowerBoost gibi kaliteli gözüken merdiven altı markalardan uzak dur, onlar uçak motoru üretiyorlar.
PSU'yı minimum 600, ama ben her ihtimale karşı 650 Watt öneriyorum.
+80 650 Watt kaliteli bir PSU bulursan çok iyi olur.
Power Boost gibi kaliteli gözüken merdiven altı markalardan uzak dur, onlar uçak motoru üretiyorlar.
Kafamdaki sitem kabaca böyle.
Kasa ve PSU önerisi.
Ve bu PC sizce F/P sistem olmuş mu, daha uygun fiyata parça öneriniz var mi?
Bir de ekran kartı seçimim nasıl iyi mi?
Ayrıca i3 yerine Ryzen 3 3100 veya bulursanız 3300x öneririm.10100F'yi paramparça ediyorlar.Kasa olarak ise stok fanla gelen uygun fiyatlı Sharkoon kasalara bakabilirsiniz.Psu'nuz da Powerboost olmasın yeter.
Ayrıca i3 yerine Ryzen 3 3100 veya bulursanız 3300x öneririm.10100F'yi paramparça ediyorlar.Kasa olarak ise stok fanla gelen uygun fiyatlı Sharkoon kasalara bakabilirsiniz.Psu'nuz da Powerboost olmasın yeter.
kesinlikle yarı yolda bırakacak bir anakart.Bu fiyata Intel sistem toplamanızı önermem.Aynı fiyata daha güçlü bir Ryzen işlemci ve güzel bir anakart alabilirsiniz.