4000TL RX 5500 XT sistem toplama

Hocam şahsen ben geleceğe dönük düşünüyorum. Sistemin ihtiyacının biraz üstünde PSU ısınmaz, sorun çıkarmaz, kasa yükseltilirse de işi kolay yoldan görür kasa ferah çalışır diye biraz yüksek tutulmasını yanlış görmüyorum.
Hocam bütce kısıtlı diye 500w ya da 550w diye dusunuyorum

Bunlar da işlemci alternatifleri. Hangisini daha ucuz bulursanız onu alabilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, kaliteli ve fiyat/performans işlemciler her ikisi de.

Beni biraz korkuttuniz cidden seçtiğim anakart kötümü cidden beni yarıyilda mi birakır

Bunlar da işlemci alternatifleri. Hangisini daha ucuz bulursanız onu alabilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, kaliteli ve fiyat/performans işlemciler her ikisi de.
Hocam bunların fiyatları biraz fazla
İ3 750tl civarı ve ayni performanstalar

Beni biraz korkuttuniz cidden seçtiğim anakart kötümü cidden beni yarıyilda mi birakır

Hocam bunların fiyatları biraz fazla
İ3 750tl civarı ve ayni performanstalar
Bu dönemde kesinlikle Intel işlemcili ve H410 anakartlı sistem toplanmaz.Bana göre mutlaka ama mutlaka AMD işlemcili bir sistem toplamalısınız.AMD çipsetli giriş seviye anakartlar aynı zamanda aynı fiyata çok daha performanslı oluyor Intel giriş seviye anakartlarına göre.

Bu dönemde kesinlikle Intel işlemcili ve H410 anakartlı sistem toplanmaz.Bana göre mutlaka ama mutlaka AMD işlemcili bir sistem toplamalısınız.AMD çipsetli giriş seviye anakartlar aynı zamanda aynı fiyata çok daha performanslı oluyor Intel giriş seviye anakartlarına göre.
Peki bunu böyle düşünen varmı başka
Ona göre tüm sistemi değiştirecem de
Bence sen biraz ön yargılısın
Zaten bu sistemi de burdan önermislerdi

İşlemci ve anakart olarak bu ikisini tercih edebilirsiniz. Yalnız bu bütçeyle RX 5500 XT'li güzel bir sistem toplamak çok zor, hele ki ekran kartı piyasası bu durumdayken.

Bir de şunu bırakayım, Ryzen 3 3100 nasıl yok ediyormuş 10100f'yi bir de buradan görelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bunu böyle düşünen varmı başka
Ona göre tüm sistemi değiştirecem de
Bence sen biraz ön yargılısın
Zaten bu sistemi de burdan önermislerdi

İşlemci ve anakart olarak bu ikisini tercih edebilirsiniz. Yalnız bu bütçeyle RX 5500 XT'li güzel bir sistem toplamak çok zor, hele ki ekran kartı piyasası bu durumdayken.
İnce hesapta ekran kartı indirime falan giriyor şu anda 1750 tl civarinda var o ekran kartı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı