4000TL RX 5500 XT sistem toplama

Bu dönemde kesinlikle Intel işlemcili ve H410 anakartlı sistem toplanmaz.Bana göre mutlaka ama mutlaka AMD işlemcili bir sistem toplamalısınız.AMD çipsetli giriş seviye anakartlar aynı zamanda aynı fiyata çok daha performanslı oluyor Intel giriş seviye anakartlarına göre.
Tartışma yeri değil hocam önerini yap arkadaşın kafasına yatarsa alır. Bu konu uzun sürer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki bunu böyle düşünen var mı başka
Ona göre tüm sistemi değiştireceğim de
Bence sen biraz ön yargılısın
Zaten bu sistemi de buradan önermislerdi

16 senedir bilgisayar toplayan ve donanımla ilgilenen ayrıca 2 sene öncesine kadar sadece Intel kullanmış birisi olarak söylüyorum ki, bu dönemde Intel alınmaz. Artık devir AMD'nin devri. Elbette karar sizin gidin istediğinizi alın fakat beni dinlerseniz sonradan pişman olmazsınız.

İnce hesapta ekran kartı indirime falan giriyor şu anda 1750 tl civarinda var o ekran kartı
O fiyata bulabiliyorsanız alın ama 8GB olan sürümünü öneririm, 4GB tercih edecekseniz 1650S daha iyi bir tercih olur.

16 senedir bilgisayar toplayan ve donanımla ilgilenen ayrıca 2 sene öncesine kadar sadece Intel kullanmış birisi olarak söylüyorum ki, bu dönemde Intel alınmaz. Artık devir AMD'nin devri. Elbette karar sizin gidin istediğinizi alın fakat beni dinlerseniz sonradan pişman olmazsınız.

Düşük bütçeli sistemlerde İntel işlemciler F/P olarak daha iyi.

İntelle ne sorunlar yaşayabilirim ki
Bu arada çok donanım isteyen oyunlarda oynamicem zaten bu fayata bence max bu şekilde toplanir
O fiyata bulabiliyorsanız alın ama 8GB olan sürümünü öneririm, 4GB tercih edecekseniz 1650S daha iyi bir tercih olur.
O fiyata 1650s bulun alayım hemde testlerde rx 5500 xt ile farkı yok

Bu arada çok donanım isteyen oyunlarda oynamicem zaten bu fayata bence max bu şekilde toplanir

İ3 10100F'nin kaldıramayacağı oyun yok, RTX 2060'a kadar da besleyebiliyor her kartı.

5500XT de bulamazsınız ki kolay kolay, 1-2 haftadır ekran kartı piyasasının durumu belli, performans olarak farkları yok fakat sürücü tarafında Nvidia hep önde olmuştur. 8GB olan 5500XT modeli 1650S yerine tercih edilebilir ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda karşılaştirmıslar ben pek fark görmedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı