4000TL Sistem Tavsiyesi

Benim tam tamına 4000 TL bütçem monitörlü sistem olacak, biraz yardım eder misiniz ?
Ben resimdeki sistemi topladım. Nasıl, darboğaz vb. olur mu ?

1552748971084.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem işlemci olarak 2400g
Ramler amd işlemci olduğu için en az 3000mhz olması gerek psu ya o kadar para vermeyin kasa ve psu olarak Bunu öneririm . Rx 570 yerinede biraz bütçeyi artırma imkanınız varsa Bunu alın ileriye dönük bir sistem olur .

Monitör 72 hz samsung curved alabilirsin 700 tl civarında satılmakta. 1000 tl 75 hz bir monitör için çok yüksek almamalısın. Aradaki farkla bence işlemci yükseltmelisin.
Kasa ve güç kaynağını 2'si bir arada olan modellerden daha kaliteli bir seçim yapabilirsin.

İşlemciye yük bindiren oyunlarda darboğaz olur minumum 2400G veya 2500X kullanın. Anakartıda en az B350 yapın ki overclock yapma imkanın olsun.
Hocam ağır oyunlar oynuyorum.
BF 1 CS:GO ETS 2 oynuyorum. Evet anakartı yükseltirim hatta B450 bile yaparım.
Tavsiyem işlemci olarak 2400g
Ramler amd işlemci olduğu için en az 3000mhz olması gerek psu ya o kadar para vermeyin kasa ve psu olarak Bunu öneririm . Rx 570 yerinede biraz bütçeyi artırma imkanınız varsa Bunu alın ileriye dönük bir sistem olur .
Hocam o kadar para yok :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı