4000TL Toplama Kasa + Monitör

Hocam sistem kafamı kurcamalaya başladı ya, anakartta HDMI girişi bulunmaması ve 400W power düşündürüyor beni. Geliştirmeye açık bir sistem evet ama uzun süreli düşünürsek, yeni bir sistem mi toplamalıyız sizce? Siz ne diyorsunuz
Bütçenize uygun alınabilecek bir sistem uzun ömürlü istiyorsanız güç kaynagını arttırıp anakartı da bir üst model seçebiliriz.

Merhabalar, fiyatlar arttı, ucuzken alamadım, daha da artmadan orta halli bir şey alayım istiyorum. Sadece CS:GO oynuyorum, yayın düşünüyorum kalitesi kötü olsa da sorun değil.

APU'lu sistem yapıp ekran kartını daha sonradan eklesem; CS:GO'yu bir müddet rahat oynatır mı, oynatsa yayın yaptırır mı bilemedim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

Majesty 1270 [Yavuz Selim] | R3 1200 RX 570 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com

Bu sistemin işlemcisini 1600 AF yapip kalan 600TL gibi bir butceye de bir monitor almanizi onerecektim fakat 1600 AF stoklari bitmiş maalesef. Bu şekilde de alabilirsiniz ama 1200 AF pek geleceğe donuk bir islemci degil yayinlarinizda problem yaratabilir 1600 AF stogu beklerseniz iyi olur.

işlemci vega 11 gelecege dönük
Apu sistemlerde dual ram tavsiye edilir 16 gb dual bi ram var
Anakart b450 oc yapılır
Kasa 500w 80+ psu var ileride ekran kartı takarsın diye
M2 ssd var normal ssd den daha hızlı
Monitör ise Benim şuanda kullandıgım için önerdim Ince ve kaliteli tasarım
Bu sistemi rahatlıkla alabilirsin

Konuyu hortlatmış gibi olduk ama sistemi topladık arkadaşlar yardımlar için tekrardan teşekkürler.

Kasa: Union 2200 [Bafır Adam] | R3 2200G Vega 8 GPU 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
Kasaya ek olarak işlemcisi Ryzen 5 2400G, SSD Kingston 240GB M.2, Anakart B450M olarak değiştirdik, Ram de çift slot 3000mhz 8gb yaptık.

Monitör: ACER Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Monitör | Trendyol
Hayırlı olsun tekrardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı