4000TL Yaka mikrofonu önerisi

caneblat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar. Bu yayıncılar nasıl bir mikrofon kullanıyor? Mesela adam oturuyor önünde masa var masada hiç mikrofon yok. Bu adamlar sesi nasıl aktarıyor yaka mikrofonu mu kullanıyor? Ben de mikrofon almak istiyorum yaka mikrofonu önerisi olan var mı?

Merhaba sevgili arkadaşlar. Bu yayıncılar nasıl bir mikrofon kullanıyor? Mesela adam oturuyor önünde masa var masada hiç mikrofon yok. Bu adamlar sesi nasıl aktarıyor yaka mikrofonu mu kullanıyor? Ben de mikrofon almak istiyorum yaka mikrofonu önerisi olan var mı?
Mikrofon kamera açısında olmayabilir yada yaka mikrofonu olabilir hangisini önermemi istediğinize bağlı normal mikrofonda önerebilirim yaka mikrofonuda birdebütçe yazarsanız.

Podcast mikrofonları ciddi anlamda uzak mesafeden de sesi net ve güzel alabiliyor, kullandığı kamerada mikrofon olabilir mesela Logitech yayın kameralarının mikrofonları ciddi anlamda kaliteli.

Mikrofon kamera açısında olmayabilir ya da yaka mikrofonu olabilir hangisini önermemi istediğinize bağlı normal mikrofonda önerebilirim yaka mikrofonuda birdebütçe yazarsanız.

1000 2000 arası olabilir ama sesimi yeterince alıyorsa 200 liralık bile olur böyle bir şey buldum ne dersiniz Snopy Sn-m20 Siyah Akıllı Telefon Ve Youtuber Metal Mandallı Yaka Mikrofonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Onların fiyatı ne kadar link varmı

Podcast mikrofonları ciddi anlamda uzak mesafeden de sesi net ve güzel alabiliyor, kullandığı kamerada mikrofon olabilir mesela Logitech yayın kameralarının mikrofonları ciddi anlamda kaliteli.
Onların fiyatı ne kadar link varmı

Yayınlarım için yaka mikrofonu arıyorum. Sesimi iyi alacak bir mikrofon öneriniz var mı? Bütçem 3 4 civarı ama işini görür, sesini iyi alır derseniz 300 liralık ürün bile olur. Sesimi iyi alsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı