4000TL'ye kadar gamepad önerisi

Özellikle Gulikit ve GameSir. Titreşim motoru işinde çok iyiler. 3. Easysmx denebilir onlar da cidden kuvvetli motorlar kullanıyolar ama haptic hissiyat bakımından Guliikit ve GameSir çok iyi iş çıkarıyor. Sadece avuç içi değil ama tüm elinize yayılacak şekilde ayarlıyorlar titreşim motorunu. 8 BitDo da iyi ama o biraz daha Nintendo kitlesiyim diyen insana daha uygun bence. Ben Konsolcuyum. PS ve Nintendom var falan gibisinden.

GameSir'in sadece tasarımı çok kaba buluyorum ama muhtemelen onu alacağım.

Hocam öncelikle merhaba. Benim elimde halihazırda Xbox 9. nesil ve DualSense kontrolcü bulunmakta. Genellikle rekabetçi oyun olarak Rocket League oynuyorum ve bir süredir GameSir Cyclone 2 alıp almamak arasında kalıyorum. Herhangi bir tavsiyen var mı acaba Pro kontrolcü alınır mı? Yoksa elimdekiler varken yeni bir masrafa gerek yok mu?

Rekabetçi veya hikayeli oyun. GameSir Cyclone 2 için her oyun için alabilirsin. Ekstra özelliklerini arka tuşları ve tetik klidi gibi özellikleri kullanacağım diyorsan çok iyi kol. Bütçen varsa alıp kenara bile koyabilirsin yani benzer özellikte bir kolu benzer fiyata stokları bittiğinde alamama ihtimalin de var. 9. nesil kolumu ben hala kullanıyorum ama en son yaptırdıktan sonra artık bozulsa da atsam çöpe kafasındayım yani. Gecikme falan önemliyse senin için direk geçebilirsin. Bırak Xbox 9. nesilin Bluetooth performansını kablolu bağlantısından bile daha hızlı kablosuz bağlantı sunuyor Cyclone 2.

En çok dikkatimi çeken özelliği tmr joystickleri oldu benim için. Artık çok sıkıldım kullandığım her kolda drift sorunu ile karşılaşmaktan. Ondan dolayı GameSir Cyclone 2 bu sorun ile karşılaşmayacağımızı vaat ediyor. Başta BIGBIG Won Blitz 2'yi düşünmüştüm. Ancak trigger tuşlarının mekanik olmasından dolayı vazgeçtim. Başka tavsiye edeceğin kol olursa da duymak isterim. Son olarak attığın siteden daha öncesinde hiç alışveriş yapmadım. GameSir Cyclone 2 şu anda sadece o site ve Amazon'da yine gizala Türkiye tarafından satılıyor. Yani aynı satıcı tarafından satılıyor, sence güvenilir mi?

Cyclone 2'de mekanik ama bu değiştirilebiliyor yani sen normal Xbox kolundaki gibi full hareket tetik kullanabiliyorsun. Blitz 2'de bu özellik yok o yönden kötü. Hikayeli oyun veya yarış oyunları oynatmaz Blitz 2.

Gizala güvenilir. Çoğu firmadan daha iyi destek sunuyor.

Aynı bütçede bu kola da bakabilirsin. Connectgame üzerinde aşırı pahalıya satılıyorlardı ama şu an gerçekten uygun. Ben 1 buçuk sene önce tanesini 2400TL'ye almıştım. Mekanik değil tuşları ama mekaniği taklit ediyor alttaki membrane mekanizması bu da onu membrane tuşlu bile olsa daha sağlam yapıyor.

Gene ilk önerim Cyclone 2 olur. Daha güncel bir model ama bu üründe üzmez. Bir dönem Flydigi Vader 3 Pro ile kapışıyordu.

Ben de Gamesir Cyclone 2 aldım. Ürünün genel kalitesi fiyatına göre idare eder ancak RB ve LB tuşlarının mekanik switch değil de normal xbox kollarındaki gibi bumper buton olması üzücü. Xbox kolunda en çok bu tuşlar bozuluyordu, bunda da kısa sürede bozulacaktır eminim.

An itibarı ile Gulikit KK3 Max aliexpresste 2570 (alibabada 1000 tane alırsan da 38 dolara denk geliyor 1.460,51 lira) liraya satılırken Gaming gen 3000 e satıyor gayet uygun buldum fiyatı.
gemesir cyclone da aliexpressde 2240 lira iken 3000'e satılıyor ikiside iyi fiyat . Linkdeki Gemsirde sarj standı birlikte mi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…