4000TL'ye kadar gamepad önerisi

An itibarı ile Gulikit KK3 Max aliexpresste 2570 (alibabada 1000 tane alırsan da 38 dolara denk geliyor 1.460,51 lira) liraya satılırken Gaming gen 3000 e satıyor gayet uygun buldum fiyatı.
gemesir cyclone da aliexpressde 2240 lira iken 3000'e satılıyor ikiside iyi fiyat . Linkdeki Gemsirde sarj standı birlikte mi geliyor.
Evet şarj standıyla geliyor gizalada

Özellikle Gulikit ve GameSir. Titreşim motoru işinde çok iyiler. 3. Easysmx denebilir onlar da cidden kuvvetli motorlar kullanıyolar ama haptic hissiyat bakımından Guliikit ve GameSir çok iyi iş çıkarıyor. Sadece avuç içi değil ama tüm elinize yayılacak şekilde ayarlıyorlar titreşim motorunu. 8 BitDo da iyi ama o biraz daha Nintendo kitlesiyim diyen insana daha uygun bence. Ben Konsolcuyum. PS ve Nintendom var falan gibisinden.
hocam easymx x20 mi daha iyidir cyclone 2 mi sizce

hocam ben de tam sizin yorumunuzu okuyordum başka forumlarda :D bigbig won blitz 2 ve manba one önermişsiniz onları araştırıyordum.
Hocam blitz 2 tam bir fps kontrolcüsü, eğer sadece ve sadece fps oynamıyorsanız cyclone 2 daha mantıklı bence. Manba one v2 de güzel kol ama ben fazla sevmiyorum açıkcası kollarda ekran cyclone 2den de çok bir farkı yok gene daha ucuza cyclone 2 almak bence daha mantıklı

Hocam blitz 2 tam bir fps kontrolcüsü, eğer sadece ve sadece fps oynamıyorsanız cyclone 2 daha mantıklı bence. Manba one v2 de güzel kol ama ben fazla sevmiyorum açıkcası kollarda ekran cyclone 2den de çok bir farkı yok gene daha ucuza cyclone 2 almak bence daha mantıklı
hocam yakında yurtdışına çıkacağım. o zaman almayı planlıyorum 100 dolar civarına kadar bir şeyler almayı planlıyorum. bu doğrultuda öneriniz var mı ? bir de manba one v2 bu ürün müdür ? v2 yazmıyor
https://www.amazon.com.tr/ManbaOne-...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A21XM017PPV1SB

ve fps hiç oynamıyorum. daha çok fifa tarzı oyunlar ve the last of us tarzı hikayeli oyunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı