4000TL'ye kadar gamepad önerisi

Hocam yakında yurt dışına çıkacağım. O zaman almayı planlıyorum 100 dolar civarına kadar bir şeyler almayı planlıyorum. Bu doğrultuda öneriniz var mı? Bir de manba One V2 bu ürün müdür? V2 yazmıyor
https://www.amazon.com.tr/ManbaOne-...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A21XM017PPV1SB

Ve FPS hiç oynamıyorum. Daha çok FIFA tarzı oyunlar ve The Last of Us tarzı hikayeli oyunlar

Vader 4 Pro al o zaman direk. Yurt dışından alacaksan en iyisi Vader 4 Pro olur.

hocam yakında yurtdışına çıkacağım. o zaman almayı planlıyorum 100 dolar civarına kadar bir şeyler almayı planlıyorum. bu doğrultuda öneriniz var mı ? bir de manba one v2 bu ürün müdür ? v2 yazmıyor
https://www.amazon.com.tr/ManbaOne-...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A21XM017PPV1SB

ve fps hiç oynamıyorum. daha çok fifa tarzı oyunlar ve the last of us tarzı hikayeli oyunlar
V2 diye açıklama kısmında yazıyor hocam, evet bu kol. 100 dolara kadar flydigi vader 4 pro gayet mantıklı bir tercih olur. Yanında şarj standıyla beraber 100 dolar gibi bir fiyata geliyor olması lazım. Standsız 80 dolar diye hatırlıyorum. Xblx elite series 2 kolundan çok daha iyi bir kol daha ucuza

V2 diye açıklama kısmında yazıyor hocam, evet bu kol. 100 dolara kadar flydigi vader 4 pro gayet mantıklı bir tercih olur. Yanında şarj standıyla beraber 100 dolar gibi bir fiyata geliyor olması lazım. Standsız 80 dolar diye hatırlıyorum. Xblx elite series 2 kolundan çok daha iyi bir kol daha ucuza
@Katipke @GRKM DUMAN cevaplarınız için teşekkür ederim. Şimdi inceledim v4 dediğiniz fiyarlarda fakat cyclone 2 ve manbaone v2 55 dolar civarında, neredeyse v4 ün yarı fiyatı. Bu fiyat farkına değen bi gamepad mi v4 ? bir de cyclone 2 manbaone v2 bütçesinde yani 50 60 dolarlarda en iyi kontrolcüler bunlar mıdır?

@GRKM DUMAN @Katipke bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Dün ben de benzer bir konuda yardım istemiştim sizden. Benim de yurtdışına dönem dönem çıkma imkanım oluyor ve gamepad alma konusunda acelem yok. 100 dolara kadar alınası en tepede Flydigi Vader 4 Pro olarak belirttiniz.

Daha uygun fiyatlı olarak da Gamesir Cyclone 2 ve Manba One V2 dediniz. Artıları-eksileri düşününce Gulukit KK3 Max bu sıralamada nerede kalıyor hocam?

@GRKM DUMAN @Katipke bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. Dün ben de benzer bir konuda yardım istemiştim sizden. Benim de yurtdışına dönem dönem çıkma imkanım oluyor ve gamepad alma konusunda acelem yok. 100 dolara kadar alınası en tepede Flydigi Vader 4 Pro olarak belirttiniz.

Daha uygun fiyatlı olarak da Gamesir Cyclone 2 ve Manba One V2 dediniz. Artıları-eksileri düşününce Gulukit KK3 Max bu sıralamada nerede kalıyor hocam?
Bana sorarsanız
Cyclone 2
Manba one
Gulikit kk3 max

@Katipke @GRKM DUMAN dön dolaş iş hep Cyclone 2'de bitiyor hocam. Araştırdıkça yeni markalar ve modeller karşımıza çıkıyor. İnsan da haliyle tek seferde en iyisini alayım istiyor. Fiyatlar çok değişken. Ulaşılabilirlik çok değişken. Affınıza sığınarak şimdi de Machenike G5 Pro V2 çok merak ettim. Fiyat bilgisine ulaşamadım. O nasıldır?

@Katipke @GRKM DUMAN dön dolaş iş hep Cyclone 2'de bitiyor hocam. Araştırdıkça yeni markalar ve modeller karşımıza çıkıyor. İnsan da haliyle tek seferde en iyisini alayım istiyor. Fiyatlar çok değişken. Ulaşılabilirlik çok değişken. Affınıza sığınarak şimdi de Machenike G5 Pro V2 çok merak ettim. Fiyat bilgisine ulaşamadım. O nasıldır?
Şu anda ülkede satışı olmadığından önermiyorum lakin gayet güzel koldur. Hatta vader 4 pro ile yarıştıranlar da var lakin o kadar mı bilmiyorum. Kolun cyclone 2'den ayrılan en önemli özelliği değiştirilebilen joystickleri. Hot swap stickler sayesinde hem eskirse değişebiliyorsunuz hem de farklı sertlikteki sticklerle sanki stick tension ayarlıyor gibi kendinize uygun sertliği bulabiliyorsunuz. Tabi bunlar kutunun içinden direkt çıkmıyor ekstra satın almanız lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı