4000TL'ye kadar gamepad önerisi

Evet şarj standıyla geliyor gizalada

hocam easymx x20 mi daha iyidir cyclone 2 mi sizce

Eşit kollar denebilir, cyclone 2'de şarj standı avantajı var. Easysmx x20de ise 4 arka buton
hocam ben de tam sizin yorumunuzu okuyordum başka forumlarda bigbig won blitz 2 ve manba one önermişsiniz onları araştırıyordum.

hocam ben de tam sizin yorumunuzu okuyordum başka forumlarda bigbig won blitz 2 ve manba one önermişsiniz onları araştırıyordum.
Hocam blitz 2 tam bir fps kontrolcüsü, eğer sadece ve sadece fps oynamıyorsanız cyclone 2 daha mantıklı bence. Manba one v2 de güzel kol ama ben fazla sevmiyorum açıkcası kollarda ekran cyclone 2den de çok bir farkı yok gene daha ucuza cyclone 2 almak bence daha mantıklı

hocam yakında yurtdışına çıkacağım. o zaman almayı planlıyorum 100 dolar civarına kadar bir şeyler almayı planlıyorum. bu doğrultuda öneriniz var mı ? bir de manba one v2 bu ürün müdür ? v2 yazmıyor
https://www.amazon.com.tr/ManbaOne-...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A21XM017PPV1SB

ve fps hiç oynamıyorum. daha çok fifa tarzı oyunlar ve the last of us tarzı hikayeli oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…