400GB Superbox yeter mi?

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Merhaba ortalama 2 kişi internet kullanacağız. Normalde 3 kişi ancak annem genelde mobil veri kullanır. Ben günde 3 4 saat Discord kullanıp oyun oynarım. Oyun Update falan yapmayacağım. Annem ve kardeşim ise sadece Instagram ve WhatsApp kullanır. Biliyorum kotalı internet saçmalık. Ancak sınırsız ile arasında 500TL fark var. Bu yüzden yeter ise 400 almak daha mantıklı.

Merhaba ortalama 2 kişi internet kullanacağız. Normalde 3 kişi ancak annem genelde mobil veri kullanır. Ben günde 3 4 saat Discord kullanıp oyun oynarım. Oyun Update falan yapmayacağım. Annem ve kardeşim ise sadece Instagram ve WhatsApp kullanır. Biliyorum kotalı internet saçmalık. Ancak sınırsız ile arasında 500TL fark var. Bu yüzden yeter ise 400 almak daha mantıklı.

200 GB'lık oyunlar falan yüklemiyorsan yeter diye düşünüyorum.

Benim evimde 2 internet var biri 300 GB Superbox biri sabit sınırsız Türk Telekom ben köye vs bir yere giderken Superbox'u yanıma alıyorum telefondan vs ortalam 3 4 kişi giriyor istediklerini yapıyorlar bana bu şekilde yetiyor normal evdede sadece telefondan kullanılıyor Superbox.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı