- Makaleler
- 2
Omron Switch ile sana basarilar. Yakinda sikayetci olursun cift tiklama yapiyor diye.Aksine 1 yıldır bütün oyunlarda kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Omron Switch ile sana basarilar. Yakinda sikayetci olursun cift tiklama yapiyor diye.Aksine 1 yıldır bütün oyunlarda kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.
Bencil oneri degil ki. Gayet guzel oneri.RAZER RZ01-04130100-R3G1 Deathadder V2 X HyperSpeed- Kablosuz Optik Mouse Siyah Galaxy hocam biliyorum biraz bencilce bir öneri haha fakat sensörü olsun tıkları olsun gayet güzel kablosuzla ilgileniyorsa.
Hayir. ROG Keris daha iyi. Pmw 3359 ile sana lod sorunu yasatmak istemeyiz.
Fark edilmez.Hocam Viper Mini lod sorunu Firmware ile çözülebiliyor diyorlardı. Aksi halde siyah bant ile çözenler de varmış. Aradaki 300TL'yi tamamlayıp lod sorunundan kurtulmak ister miyim bilemedim. Ayrıca sormak da istiyorum, paw 3359 ve paw 3389 arasındaki fark bariz bir şekilde hissedilir mi yoksa fark edilmez mi?
Anladım hocam teşekkürler. Ayrıca Steelseries Sensei Ten ve Rival 3 hakkında ne düşünüyorsunuz.Fark edilmez.
Rival 3 cop.Anladım hocam teşekkürler. Ayrıca Steelseries Sensei Ten ve Rival 3 hakkında ne düşünüyorsunuz.
Sensei Ten hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.Rival 3 cop.
Alinir, iyi bir model.Sensei Ten hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.