Native 1080p monitöre göre biraz daha bulanık olur.Hocam merak ettiğim bir şey var. 2K 24 inch monitörde 1080p oyun oynadığımda gördüğüm görüntü tamamıyla 1080p 24 inch monitörde gördüğüm görüntü ile aynı mı?
Sende 2k 24 inç vardı yanlış hatırlamıyorsam 1080p alsan denesen bi olmaz mı.Hocam merak ettiğim bir şey var. 2K 24 inch monitörde 1080p oyun oynadığımda gördüğüm görüntü tamamıyla 1080p 24 inch monitörde gördüğüm görüntü ile aynı mı?
1080p vs 2k gerçekten farkı hissettiriyor mu normal bir kullanıcıya. Oyunda filmde falan..
2k ekranı olası 1080p kullanımda biraz bulanıklığı göze almak mı yoksa direkt 1080p almak mı onu düşünmek lazım o zaman. Biraz bilgim olsa ona göre hareket edeceğim ama işte.Native 1080p monitöre göre biraz daha bulanık olur.
Ben 2K monitör alırdım. Oyun dışındaki bütün kullanım senaryolarında daha iyi çünkü. Oyunda da 1080p ultra yerine 2K medium oynayıveririm. Zaten çoğu oyunda 4060 olduğu için DLSS 3 ve FG falan kullanır bir şekil FPS yükseltirsin.2K ekranı olması 1080p kullanımda biraz bulanıklığı göze almak mı yoksa direkt 1080p almak mı onu düşünmek lazım o zaman. Biraz bilgim olsa ona göre hareket edeceğim ama işte.
Sende 2K 24 inç vardı yanlış hatırlamıyorsam 1080p alsan denesen bir olmaz mı?
Fiyatı umrumda bile değil sağlıklı olması açısından araştırıyorum donanımım çok iyi değil malüm. Detaylara takılıp bakıyorum.fiyatları bilmiyorum ancak 2k monitörde günlük kullanımda çok keskin bir görüntü alırsın. Oyunlarda sistem yorulursa taşımazsa da 1080p oynarsın. Eğer fiyat farkı çok değilse 2k tercih edilebilir
Bu yumuşaklık ne derece sence rahatsız edici mi tavsiye edebilecek durumda mı yani. Böyle oynayabilir miyim? Cs Go, Pubg genellikle oynadıklarım..1080p oynuyorum genel oyunları. 2K'da çok keskin. 1080P'de daha yumuşak görünüyor bulanıktan ziyade. 1080p al paranı farklı bir yerde değerlendir. Zamanı gelince 2K alırsın.
Ben 2K monitör alırdım. Oyun dışındaki bütün kullanım senaryolarında daha iyi çünkü. Oyunda da 1080p ultra yerine 2K medium oynayıveririm. Zaten çoğu oyunda 4060 olduğu için DLSS 3 ve FG falan kullanır bir şekil FPS yükseltirsin.
Kullanacağın çözünürlüğe bağlı olarak bu değişir. Ama senin donanımın gücü 2K'ya bir boy küçük, 24 inç 1080P'ni al geç tatmin edecektir.
Bu kadar düşünmeye gerek yok, yazılanları oku, kendine göre mantıklı olan düşünceyi benimseyip onu uygula.Fiyatı umrumda bile değil sağlıklı olması açısından araştırıyorum donanımım çok iyi değil malüm. Detaylara takılıp bakıyorum.
Bu yumuşaklık ne derece sence rahatsız edici mi tavsiye edebilecek durumda mı yani. Böyle oynayabilir miyim? Cs Go, Pubg genellikle oynadıklarım..
Bu ne berbat bir durum ya bilgisizlik gerçekten zor. Hepinizin yorumları kendimce çok değerli ama kararsızlık çok kötü. Ne yapacağımı bilmiyorum hiç.