Elektronik 4060 - i5 12400F sistem 15.999 TL!

Hiç ihtiyacım yok ama benim bile alasım geldi. Bir ihtiyaç sahibine hediye ederim.

Benim de alasım geldi ama ekran kartının fiyatı 11k falanken nasıl bu fiyata satıyorlar anlamadım bu yüzden stokta bitti haliyle. Koyarlarsa 22K falan stoklar o zaman bitmez mesela.

Benim de alasım geldi ama ekran kartının fiyatı 11k falanken nasıl bu fiyata satıyorlar anlamadım bu yüzden stokta bitti haliyle. Koyarlarsa 22K falan stoklar o zaman bitmez mesela.
Bunlar reklam amaçlı da olabiliyor. 5 tane satar mesela ne olacak.

Mağazaya yetişemem diye saat 17.40 civarı arayıp sipariş geçtim. Anakartı B660 işlemciyi 13400F yapıp aldım 20000 lira tuttu. İşlemci yükseltme gereksiz miydi diye düşündüm ancak piyasaya göre gene ucuz gözüktü gözüme. Umarım doğru karar vermişimdir. Diğer alan arkadaşlara da hayırlı olsun. Ayrıca ekran kartıda beyaz oldu ama olsun artık o kadar da.

Bende aldım SSD yükselttim B660 yapmadığıma çok pişman oldum.

Ben de aldım SSD yükselttim B660 yapmadığıma çok pişman oldum.

Vallahi aldığınızı çok söylemeyin siz yine, az önce bu konuda sizleri "açgözlü, mal, ihtiyacı olmayan" ilan ediyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…