4060 Ti 16 GB 2K için yeterli midir?

Eğer amacın 2k görüntüde oyun oynamaksa bütçeni zorlama 40-50k lara çıkmana gerek yok
amacım 2k da oyun oynamak tam bir bilgim olmadığı için ne alıcağıma tam karar veremedim

amacım 2k da oyun oynamak tam bir bilgim olmadığı için ne alıcağıma tam karar veremedim
2k monitör aldığım için 2k için yeterli düzeyde bir sistem istiyorum önerebileceğiniz bir sistem var mıdır

Ddr5 4060ti 8gb 16gb sistemlere göz atın fiyatı uygun olanı alın hocam aşşağ yukarı zaten hepsinin ram ssd anakart kasa psu segmentleri aynı ekran kartı modellerinin ve işlemcilerinin modellerine dikkat etseniz yeterli olur

Bütçen varsa 4070 Super 2K için daha iyi olacaktır.

Hocam sen 2K için 3080 4080'den bahsediyorsun ben onu eleştirdim 2K görüntü için çok gereksiz bir masraf olur 3080-4080 gibi kartlar 2 k da 4060 Ti 4070 4070SÜPEr 3070 yeterli olur üstü fazla gelir.

Bu oynana oyuna göre değişir eğer hikaye tabanlı oyunlar oynanıyorsa gereksiz ama yüksek FPS gerektiren oyunlarda 3080 Ti bile yetersiz kalabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı