4060 Ti alınır mı?

LOSTCPTRR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yazılım bölümünde okuyorum ve oyun oynamak için yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Mevcut ekran kartım oldukça eski olduğundan değiştirmek istiyorum. Karar vermede kararsız kaldığım için sizden yardım istiyorum.

Şu an kullandığım sistem şu şekilde:
  • Ekran kartı: GT 640 (şu anda kullanılan ekran kartı değiştirilecek)
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B650-Plus Wi-Fi
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.
  • Depolama: 1TB SSD XPG Gammix S70 Blade.
  • RAM: 2x16 GB (32 GB) G.Skill flarex.
  • Güç kaynağı: Rampage RMP-750-80pb 750W.

Not: Sistemi toplarken ekran kartı param yetmediği için önceki bilgisayardan kalma GT 640 ekran kartını kullanıyorum.

Şu anda 4060 Ti ekran kartı alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler mi var? Eğer varsa, önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rx6750xt alabilirsiniz ila 4060ti derseniz evet oda alınabilir 16gb versiyonunu kulanıyorum rdr2 de yuksek ayrlarda msaax4 de 70 80 FPS
Ama AMD ekran Kart'ları yanıyor falan diye bir söylentiler var doğrumu ?

16.500 çıkıyorsanız 7700XT bakın en iyisi o olacaktır.
Ama AMD ekran Kart'ları yanıyor falan diye bir söylentiler var doğrumu ?

Ama AMD ekran Kart'ları yanıyor falan diye bir söylentiler var doğru mu?

Ama AMD ekran Kart'ları yanıyor falan diye bir söylentiler var doğru mu?

Hayır kulaktan dolma yanlış bilgilerden ibaret. Ama 4060 Ti önerebilirim NVIDIA tarafında bu bütçelere alınacak bir kart. Veya 7700XT ikisinden başkasına bakmayın.

Hayır kulaktan dolma yanlış bilgilerden ibaret. Ama 4060 Ti önerebilirim NVIDIA tarafında bu bütçelere alınacak bir kart. Veya 7700XT ikisinden başkasına bakmayın.
Suan araştırdım da en mantıklısı 7700XT bence Çünkü oyun değerlerinde fark atıyor 7700XT. Simdikten teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı