4060 Ti hazır sistem alınır mı?

eğer nvdia olmak zorunda değilse bunu öneririm:
Hocam alısveriş kredisi ile alıcam maalesef site uygun değil sinerji incehesap ve vatandan alabilirşm galiba sanırım baska site yok

Hocam alısveriş kredisi ile alacağım maalesef site uygun değil Sinerji İncehesap ve vatandan alabilirşm galiba sanırım baska site yok.

Alışveriş kredisinin faiz oranları çok yüksek değil mi?
Bazı bankalar faizsiz kredi veriyor ben o şekilde telefon alıyorum.

Faizsiz kredilere bakmanızı tavsiye ederim.

ayrıca alışveriş kredisi olması zorunlu m? bazı siteler taksit yapabiliyor hatta peşin fiyatına taksit olanlar bile var

Alışveriş kredisinin faiz oranları çok yüksek değil mi?
Bazı bankalar faizsiz kredi veriyor ben o şekilde telefon alıyorum.

Faizsiz kredilere bakmanızı tavsiye ederim.

ayrıca alışveriş kredisi olması zorunlu m? bazı siteler taksit yapabiliyor hatta peşin fiyatına taksit olanlar bile var
Hocam o da faizsiz zaten değilmi öyle gördüm araştırdım 25 20bin veriyolsr o yüzden hocam rn uygun alabilcegım 4060ti lı sistem nedir acaba yardım etme sansın varmı

Atabilir misiniz bir de alışveriş kredisi ile alacağım o yüzden belli başlı sistelerden alabiliyorum.

30bin bandında 4060 Ti'li iyi sistem arıyorum.

Sistem de ekran kartı seçeneklerinde RX 7600 XT OC var onu tercih edebilirsiniz düşük bütçeyle NVIDIA almak mantıklı değil.

Hocam o da faizsiz zaten değilmi öyle gördüm araştırdım 25 20bin veriyolsr o yüzden hocam rn uygun alabilcegım 4060ti lı sistem nedir acaba yardım etme sansın varmı
hocam en ucuz 4060TI sistemi mi arıyorsunuz yoksa 30000 TL ile en iyi sistemi mi?

Sistem de ekran kartı seçeneklerinde RX 7600 XT OC var onu tercih edebilirsiniz düşük bütçeyle NVIDIA almak mantıklı değil.
attığınız bu sistem güzel değil hocam

ayrıca +2k verip rx 7600 yapmanın bir anlamı yok çünkü değecek bir fiyat değil aynı fiyata 7700xt bulunuyor

Hocam en ucuz 4060 Ti sistemi mi arıyorsunuz yoksa 30000 TL ile en iyi sistemi mi?

Attığınız bu sistem güzel değil hocam.

Ayrıca +2K verip RX 7600 yapmanın bir anlamı yok çünkü değecek bir fiyat değil aynı fiyata 7700XT bulunuyor.

Sistemlerin fiyat bilgisine sahip değilim ama genel olarak sitelerden dolaşıp bakıyorum.

hocam en ucuz 4060TI sistemi mi arıyorsunuz yoksa 30000 TL ile en iyi sistemi mi?

attığınız bu sistem güzel değil hocam

ayrıca +2k verip rx 7600 yapmanın bir anlamı yok çünkü değecek bir fiyat değil aynı fiyata 7700xt bulunuyor
Hocam 30bin bandında alınabilecek en iyi 4060ti li sistemi arıyorum acıkcası amd taraftarı değilim ekran kartında

RTX 4060 Ti zaten her konude RX 7600'den daha iyi +2K verip sistem daha da kötü yapmanın bir anlam.

Hocam alısveriş kredisi ile alacağım maalesef site uygun değil Sinerji İncehesap ve vatandan alabilirşm galiba sanırım baska site yok.

En üsteki sistemi almanızı öneririm 3X ekran kartı soğutma konusunda iyidir VRAM 16 GB ve güncel bir sistem DDR5 olması gayet iyi bütçenizi bir tık aşıyor.

En üsteki sistemi almanızı öneririm 3X ekran kartı soğutma konusunda iyidir VRAM 16 GB ve güncel bir sistem DDR5 olması gayet iyi bütçenizi bir tık aşıyor.
attığınız sistemler fiyatı için iyi değiller tek avantajları ddr5 olmaları ayrıca konu sahibinin ilk paylaştığı sistemi atmışsın zaten herkes alınmayacak bir sistem olduğunu yazmış

Bütçenizi birazcık arttırabilirseniz bunu önerebilirim.
Bembeyaz bir sistem ekran kartıda beyaz olduğu için çok güzel olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı