İkisi de değil 5600 zaten X ile çok çok az performans farkı var aynı şekil 5700X ile de az fark var geçecekseniz 5700x3D fark yaratacaktır.
Bu yaptığınız karşılaştırmanın manası yok. Aynı sistemde sadece işlemci değişmiş şekilde test edilmeli ki çok az fark olur.Aslında şöyle ben 5600 için kendi FPS'imi baz aldım 5600X için YouTube'daki herhangi bir videoyu. Kıyası da bu şekilde yapmıştım fakat sana attığım videoya göre benim sistem de daha yüksek FPS almalı ama neredeyse videodakinin yarısını alıyorum.
her şey low da oynuyorum. monitörüm 165hz'ydi herhangi bir problem hissetmiyordum fakat 310 olanı takınca ara sıra 240 civarına düştüğünü fark ettim.Bir de 5600 ile Valorant'ta o işlemci stabil 300 FPS üstünü görür hocam hangi ayarlarda oynuyorsunuz merak ettim.
Her şey Low da oynuyorum. Monitörüm 165Hz'ydi herhangi bir problem hissetmiyordum fakat 310 olanı takınca ara sıra 240 civarına düştüğünü fark ettim.
çok fark etmeyecekse dediğiniz gibi gereksiz olur biraz daha araştırayımHocam ara sıra düşer elbet ama acayip bir kargaşa içinde düşer bence sırf bu yüzden masrafa girmeyin ileride DDR5 geçersiniz.
Çok fark etmeyecekse dediğiniz gibi gereksiz olur biraz daha araştırayım.
evet evet genelde 300+ kargaşada düşüyorYani 5700x3D geçerseniz fark eder bir şey diyemem ama DDR4'e bu kadar yatırım bana çok mantıklı gelmiyor ki FPS'iniz düşükte değil 5600 ara sıra hariç 300+ veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.