4060 Ti sistemde CS2 FPS'i 60'a kadar düşüyor

• Konuyu başlatan pyhonx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 86
İşletim sistemi
Windows 10

pyhonx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
1 TB M2 SSD
Ekran kartı
Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8COC 128 Bit GDDR6 8 GB
Anakart
Asus Prime B550M-K
İşlemci
Amd Ryzen 5600
Merhaba arkadaşlar. Genelde CS2 haricinde daha çok hikayeli oyunlar oynarim, RDR2, GTA 5( hem story hem Grand RP) gibi. Genelde FPS'im cok güzel ve oyun çok akıcı bir şekilde çalışıyor ve keyif aliyorum fakat CS2'ye girince neredeyse hareketlerim 2 saniye sonra geliyor. FPS'im 120 140 civarinda geziyor ve 60 FPS'e kadar düşüyor. Bunun çözümü nedir acaba?

Dikey esitleme açıksa kapat başlangıç seçeneklerinde bir şey yazmadığına emin ol Max FPS 0 yap
Çözünürlüğü ve ekran kalite ayarlarını paylaşın.

Dikey esitleme açıksa kapat başlangıç seçeneklerinde bir şey yazmadığına emin ol Max FPS 0 yap.
Çözünürlüğü ve ekran kalite ayarlarını paylaşın.

2K 180 Hz monitör kullanıyorum.
1761163151550.png

CS gibi FPS sorunu olan bir oyunda o kart ile 2K da o FPS değerleri gayet normal dostum.

Hocam ben bu sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve böyle bir sorun yoktu yaklaşık 200 FPS falan alıyordum şimdi oyuna girdiğimde FPS değerlerim çakılıyor ve monitörüm 2K olduğu için 1080P'ye alınca görüntü maalesef çamur oluyor.

Hocam ben bu sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve böyle bir sorun yoktu yaklaşık 200 FPS falan alıyordum şimdi oyuna girdiğimde FPS değerlerim çakılıyor ve monitörüm 2K olduğu için 1080P'ye alınca görüntü maalesef çamur oluyor.

1080 de çamur diyorsan bilemem ben dahi çoğu kişi 1280 960 oynuyor onda bile FPS cok dalgalı CS şu an bu durumda maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı