4060 Ti sistemin oyun performansı düşük

Mustafa Serkan

Hectopat
Herhangi bir oyunda ayarları düşüğe çekince FPS artışı yapmıyor ya da yükseltince yardımcı olursanız sevinirim performanslı çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar ve kullanım oranları nasıl? İşlemci ne? Monitör ne? Grafikler ne alemde? Hangi oun? FPS sınırlayıcı olabilir mi?

Sıcaklıklar ve kullanım oranları nasıl? İşlemci ne? Monitör ne? Grafikler ne alemde? Hangi oun? FPS sınırlayıcı olabilir mi?
Ekran kartı sıcaklığı 45 dereceyi geçmiyor işlemci de 50 civarı maksimum, işlemci i5 13400F 32gb Ram 3600mhz ram var, Monitör asus tuf serisi 165hz, valorant ve warzone oynuyorum bu oyunlarda ayarları yükseğe ya da düşüğe çektiğim de hiçbir değişim olmuyor V-sync G-Sync hiçbir şey açık değil kapalı kullanıyorum (valorant düşük ayarlarda min 190 maks 260 görüyorum)

Ekran kartı sıcaklığı 45 dereceyi geçmiyor işlemci de 50 civarı maksimum, işlemci i5 13400F 32gb Ram 3600mhz ram var, Monitör asus tuf serisi 165hz, valorant ve warzone oynuyorum bu oyunlarda ayarları yükseğe ya da düşüğe çektiğim de hiçbir değişim olmuyor V-sync G-Sync hiçbir şey açık değil kapalı kullanıyorum (valorant düşük ayarlarda min 190 maks 260 görüyorum)
o oyunlar zaten işlemci darboğazında çalışır o ekran kartıyla 150 fps falan alıyorsan ve artmıyorsa sebebi bu ha dersen ki ben 90 fps altında alıyorum olay değişir

O oyunlar zaten işlemci darboğazında çalışır o ekran kartıyla 150 FPS falan alıyorsan ve artmıyorsa sebebi bu ha dersen ki ben 90 FPS altında alıyorum olay değişir

O oyunlar zaten işlemci darboğazında çalışır o ekran kartıyla 150 FPS falan alıyorsan ve artmıyorsa sebebi bu ha dersen ki ben 90 FPS altında alıyorum olay değişir

Valorant'ta işlemcim neredeyse çalışmıyor gibi çok düşük oranlarda, takılmalar yaşamıyorum ama ayarları değiştirmeme rağmen FPS artışı ya da düşüşü gerçekleşmiyor YouTube üzerinden aynı donanımlara sahip bilgisayarın FPS oranları 600FPS üzeri

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı