Hocam 35 FPS sifir 4060 Ti da gormesin ama
MSAA buglu GTA 5 de MSAA'yı bir açıyorum 100 FPS'in üzerinde alırken 72 FPS sabit oluyor açmazsanız bişey kaybetmezsiniz.
Hocam 35 FPS sifir 4060 Ti da gormesin ama
msaa kapalida cok bir fark yok yine 40 50MSAA buglu GTA 5 de MSAA'yı bir açıyorum 100 FPS'in üzerinde alırken 72 FPS sabit oluyor.
Birincisi, 4060 Ti alıyorsun, 4090 Ti değil. 4060 Ti dediğimiz şey DLSS 3.0'a sahip yeni bir RTX 3070, yeni bir 2080 Ti. Öyle ahım şahım bir güç beklemeyin. Güçlü ama high-end bir GPU değil.Hocam 4060 Ti da 1080p ultrada oynayamayacaksam...
Hocam 4060 Ti da 1080p ultrada oynamicamda neyde oynayacagım
Ultra'da daha fazla fps alması lazım...Birincisi, 4060 Ti alıyorsun, 4090 Ti değil. 4060 Ti dediğimiz şey DLSS 3.0'a sahip yeni bir RTX 3070, yeni bir 2080 Ti. Öyle ahım şahım bir güç beklemeyin. Güçlü ama high-end bir GPU değil.
İkincisi, her oyunda bazı ayarlar gereksiz FPS yer, GPU fark etmeksizin yer ama bu farkı düşük GPU'da kıt kısırım olduğu için daha çok hissedersin, güçlü GPU'da daha az hissedersin.
Üçüncüsü, bir oyunda grafik ayarı yapılıyorsa mantık şu olmalı: Yüksek FPS'i en ideal grafik ayarlamalarıyla yapmak. Örneğin bir ayar vardır, ultra yapınca %20 FPS kaybı yaşatıyordur, high yapınca %5 kayıp yaşatıyordur ama arada dağlar yoktur, o halde niye %20 FPS kaybı yaşatan ultrayı seçesin? Tabii ki high seçersin. Bu attığım ayarlamalar da tam olarak bu mantıkta ilerleyerek oluşturuldu.
Videoyu dikkatli izlerseniz bazı ayarlarda oynama yaptığını belirtiyor.
Hocam haklısıniz evet fakat internette adamlar ultrada oynayinca 90 100 fps aliyor, ki bende incik cincik ayar yapip ultraya almadim genel ayarlardan ultraya aldimBirincisi, 4060 Ti alıyorsun, 4090 Ti değil. 4060 Ti dediğimiz şey DLSS 3.0'a sahip yeni bir RTX 3070, yeni bir 2080 Ti. Öyle ahım şahım bir güç beklemeyin. Güçlü ama high-end bir GPU değil.
İkincisi, her oyunda bazı ayarlar gereksiz FPS yer, GPU fark etmeksizin yer ama bu farkı düşük GPU'da kıt kısırım olduğu için daha çok hissedersin, güçlü GPU'da daha az hissedersin.
Üçüncüsü, bir oyunda grafik ayarı yapılıyorsa mantık şu olmalı: Yüksek FPS'i en ideal grafik ayarlamalarıyla yapmak. Örneğin bir ayar vardır, ultra yapınca %20 FPS kaybı yaşatıyordur, high yapınca %5 kayıp yaşatıyordur ama arada dağlar yoktur, o halde niye %20 FPS kaybı yaşatan ultrayı seçesin? Tabii ki high seçersin. Bu attığım ayarlamalar da tam olarak bu mantıkta ilerleyerek oluşturuldu.
Hocam haklısıniz evet fakat internette adamlar ultrada oynayinca 90 100 FPS aliyor, ki bende incik cincik ayar yapip ultraya almadim genel ayarlardan ultraya aldim
Bunu uygulayıp tree tesselation kapatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.