inviolate
Centipat
Daha fazla
Galax GeForce RTX 4070 Super 1-Click OC 2X 12 GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ne diyorsun hocam?
Hocam madem fikrimi sordun bakış açım şöyle. Galax INNO Palit vs gibi markaları beğenmiyorum maalesef. Daha önce Palit kartım vardı 3.5yıl dayandı çevremde bazı kişilerde sorun yaşayanlar oldu siyah ekran vermeye başladı. Ben daha çok NVIDIA tarafında ASUS veya MSI tercih ediyorum. AMD tarafında Sapphire. Tabii bu kişisel tercih Galax kullanıp memnun olan eminim çok kişi vardır herkes sorun yaşayacak diye birşey yok kimse kızmasın ama maalesef ben bu tip markalara uzağım soğudum bikere. Bu yüzden zaten giriş seviyesi 4070Super almaktansa(düşük tier marka ve 2fanlı baz model anlamında) üst seviye 7800XT Aldım. Çünkü almak istediğim üst tier 4070Superler (rog strix, gaming x, suprem vs) 30binin üzerindeler ama üst seviye 7800XT 22-23bine alınabiliyor. Sapphire Nitro modeli gibi. Bu noktada kıyaslarken ben öyle bakıyorum. Aradaki fiyat farkına biraz daha ekleyip işlemci ve anakart değişicem. Giriş seviye 4070Super almaktansa Sapphire 7900xt Nitro Vaporx soğutuculu modeli tercih ederim.
Son düzenleme: