4060 Ti vs 4070 vs 4070 Ti

Videolara baktım da VRAM'i yetersiz bulan çok kişi var Last of Us mesela Full ayarlarda 10 GB'a yakın kullanıyor.

Gitsinler kumda oynasınlar. Hem 4060 Ti 8 GB, hem de RTX 4070 kullandım ikisi de yağ gibi akıyor.

Affedersin 3-5 tane 1050 Ti kullanıcısı nerede clickbait video varsa izleyip aynısını papağan gibi tekrarlıyor. TLOU'da 24 GB VRAM'li RTX 4090 bile sorun yaşıyordu o zaman kimse kart almasın.

Gitsinler kumda oynasınlar. Hem 4060 Ti 8 GB, hem de RTX 4070 kullandım ikisi de yağ gibi akıyor.

Affedersin 3-5 tane 1050 Ti kullanıcısı nerede clickbait video varsa izleyip aynısını papağan gibi tekrarlıyor. TLOU'da 24 GB VRAM'li RTX 4090 bile sorun yaşıyordu o zaman kimse kart almasın.

1698939313690.png

8 GB VRAM yetmez diyenlerin PC.

Videolara baktım da VRAM'i yetersiz bulan çok kişi var Last of Us mesela Full ayarlarda 10 GB'a yakın kullanıyor.
Last of Us optimizasyon sorunları olan bir oyun. Yani o kadar VRam'i gerektiği için değil, bozuk olduğu için kullanıyor. Zamanla daha da stabil hâle gelecektir. DLSS faktörü zaten VRam darboğazını bitiriyor. DLSS haricinde NVIDIA farklı yazılımlar üzerinde de çalışıyor VRam darboğazını bitirebilmek adına.

O zaman 4060 Ti Ryzen 5 5600 alacağım. Anakart fark yaratmaz değil mi bu konularda. Önerdiğiniz marka var mı bir de Zotac tarzı daha ucuz markalardan mı almalıyım yoksa ASUS gibi bilindik markalar mı?

O zaman 4060 Ti Ryzen 5 5600 alacağım. Anakart fark yaratmaz değil mi bu konularda. Önerdiğiniz marka var mı bir de Zotac tarzı daha ucuz markalardan mı almalıyım yoksa ASUS gibi bilindik markalar mı?

En ucuz markalar. Zaten bu giris seviye kartlar dusuk W sahip, sogutma da pek onemli degil, marka da.

Anakart B450'ya da A320 olsa bile kullanilir.

Galax tercih edebilirsiniz, giriş seviye için güzel bir marka bence.

Darbogaz olur. Ve o fiyata 4070 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı