4060'lı sistemde CS2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

819632

Centipat
RAM
32
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.
Ekran kartı
GAİNWARD PYTHON 4060
Anakart
ASUS A620M-E PRO
İşlemci
RYZEN 5 8400 F
Selam. 4060'lı bir sistemim var, 32 GB RAM'im ve 1TB SSD var. Önceden CS kasmıyordu ama oyuna girerken ve maçlara girerken oyun çok yavaş ve acayip derece kasıyor ama sadece maça ve oyuna girerken. Maçta herhangi bir etkisi yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Videolu şekilde de durumu gösterebilirim.

Selam. 4060'lı bir sistemim var, 32 GB RAM'im ve 1TB SSD var. Önceden CS kasmıyordu ama oyuna girerken ve maçlara girerken oyun çok yavaş ve acayip derece kasıyor ama sadece maça ve oyuna girerken. Maçta herhangi bir etkisi yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Videolu şekilde de durumu gösterebilirim.
sadece cs demi yoksa diğer oyunlardada mı kasıyor?

Vallahi bu CS2 bozuk herkes nasıl aynı sorunu yaşayabilir? Bende de var çözülmüyor.

Sadece CS değil mi yoksa diğer oyunlarda da mı kasıyor?

Sadece CS hocam mutem vardı yazamadım.

Vallahi bu CS2 bozuk herkes nasıl aynı sorunu yaşayabilir? Bende de var çözülmüyor.

hocam, iki hafta öncesine kadar hiçbir sorun yoktu.
Oyun açılmıyor, açılması çok geç.

FACEIT oynuyorum, genelde aim ısıtmak için Xplay'e giriyorum ama sunucuya 1-2 kez atmayla anca giriyorum.

Sadece CS hocam mutem vardı yazamadım.

Kral vallaha arada bana da oluyor bu tür şeyler bende de 4060 var ama sorunu bir türlü bulamadım bir süre sonra kendi kendine geçiyor genelde.

Kral vallaha arada bana da oluyor bu tür şeyler bende de 4060 var ama sorunu bir türlü bulamadım bir süre sonra kendi kendine geçiyor genelde.

Dedim ya hocam 2hafta öncesine kadar hiçbir sorunu yok bekleyin videosunu atayim buraya atabilirsem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda nasıl kastığı var

Hocam aklıma bir iş geldi işe yararsa burada paylaşırım.

Son düzenleme:
Dedim ya hocam 2hafta öncesine kadar hiçbir sorunu yok bekleyin videosunu atayim buraya atabilirsem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda nasıl kastığı var.

Hocam aklıma bir iş geldi işe yararsa burada paylaşırım.

Hocam CS2 bende de hep bu şekilde açılıyor maç içinde bir kasma yoksa zaten endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum yani sorun PC de değil oyunun kendisindedir içiniz rahat etsin.

Hocam CS2 bende de hep bu şekilde açılıyor maç içinde bir kasma yoksa zaten endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum yani sorun PC de değil oyunun kendisindedir içiniz rahat etsin.

Yok PC'den oldugunu zaten düşünmüyorum bariz bir şekilde oyunda hata orası belli zaten.
fakat oldukca rahatsız edici maça girerken çok geç giriyor

Yok PC'den oldugunu zaten düşünmüyorum bariz bir şekilde oyunda hata orası belli zaten.
Fakat oldukca rahatsız edici maça girerken çok geç giriyor.

Benim bu konudaki hipotezim aslında çözünürlükten kaynaklı olabileceği. Yani 4:3 yüzünden olabilir cs2 şuan bende yüklü olmadığı için bunu hiç denemedim ama mantıklı geldi çünkü 1999 yapım midtown madness diye bir oyun vardı hala bile arada oynuyorum o oyununda çözünürlüğü saçma sapan bir şeydi oyunu açtığımda PC bir kafayı yiyordu baya kasıyodu en son garip bir şekilde birden açılıyordu ama emin değilim belki CS2 de böyle olmasını düzeltmek için bir çözüm yoktur ve kafaya çok takmamak gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00