4060Ti alınır mı?

Bütçe
15-19k
Akakçe'den baktım en ucuz 4070 21,5k. Onun dışında 23k'dan itibaren başlıyor fiyatlar hocam. AMD de almak çok istemiyorum açıkçası
Güç kaynağınız 600w mış zaten kaliteside şüpheli. 7800xt güç kaynağına ağır kaçar. 1080p de kullanılacağını düşünürsek sizin için en mantıklısı rx7700xt.

Güç kaynağınız 600w mış zaten kaliteside şüpheli. 7800xt güç kaynağına ağır kaçar. 1080p de kullanılacağını düşünürsek sizin için en mantıklısı rx7700xt.
Amd almayı şuan pek düşünmüyorum. 4060 ti almak çok mu kötü bir tercih olur sizce? Arada performans farkı var ama çok büyük olmasa da fiyat farkı da var. DLSS 3 vs. de Nvidia'ya itiyor beni

Bunu öneririm, MSI diye fazladan para vermeye gerek yok hem soğutması MSI'a göre daha iyi hem daha ucuz.
Taksit ile almayı düşünüyorum, aşağı yukarı aynı fiyata gelir iki sitede de

Amd almayı şuan pek düşünmüyorum. 4060 ti almak çok mu kötü bir tercih olur sizce? Arada performans farkı var ama çok büyük olmasa da fiyat farkı da var. DLSS 3 vs. de Nvidia'ya itiyor beni
Siz bilirsiniz öneri var zorlama yok. En ucuz 4060 ti alıp geçebilirsiniz.

Siz bilirsiniz öneri var zorlama yok. En ucuz 4060 ti alıp geçebilirsiniz.
Eyw hocam teşekkür ederim yardım için. Peki sistemimle bir uyumsuzluk söz konusu olur mu bir de power için kalitesi şüpheli demişsiniz. Ben iyi olarak biliyordum yanlış mı biliyormuşum?

Alinir hocam kesinlikle. Cok ısınan bir kart degil en ucuzunu alin direkt. Uyumlu bilgisayarınız ile. AMD almanizi onermem.
Başka bir yerde soğutma bloğu sıkıntılı yazmış birisi Ventus serisi için ama kafamı karıştırdı biraz

Eyvallah hocam teşekkür ederim yardım için. Peki sistemimle bir uyumsuzluk söz konusu olur mu bir de Power için kalitesi şüpheli demişsiniz. Ben iyi olarak biliyordum yanlış mı biliyormuşum?

Uyumsuzluk sorunu olmaz. Kasanın içinde gelen hazır PSU'yu kullandığınız için çok da kalite beklemiyorum. Hele giriş seviye kasalarda hiç beklemiyorum. PSU bomba demiyorum ama güç kaynağıyla alakalı doğru düzgün bilgi yok. İçindeki korumalar ve 12v kanalıyla alakalı bilgiler yok. Hangi altyapıyı kullanıyor onunda bilgisi yok. 4060 Ti ile sorun çıkaracağını sanmam zira 4060 ti güç tüketimi az olan bir ekran kartı.

Taksit ile almayı düşünüyorum, aşağı yukarı aynı fiyata gelir iki sitede de
O zaman şuna bakabilirsiniz hocam, ventus modellerin soğutması çok kötü.

Eyw hocam teşekkür ederim yardım için. Peki sistemimle bir uyumsuzluk söz konusu olur mu bir de power için kalitesi şüpheli demişsiniz. Ben iyi olarak biliyordum yanlış mı biliyormuşum?

Başka bir yerde soğutma bloğu sıkıntılı yazmış birisi Ventus serisi için ama kafamı karıştırdı biraz
4060 ti modelleri arasında biraz fikir edinmek istiyorsanız alttaki videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı